POMOZITE AKO MOŽETE

Stanovnici Hrv. Kostajnice ostali bez svega, hitno potrebna robica za djecu, hrana, mlijeko...


Tomislav Kukec
14.03.2018.11:10
Stanovnici Hrv. Kostajnice ostali bez svega, hitno potrebna robica za djecu, hrana, mlijeko...
Kostajnica.com / screenshot

sažeto

Hitno su potrebne higijenske potrepštine, donje rublje, ručnici, trenirke, obuća, robica za djevojčicu od 2,5 godine i dječaka od 9 godin


Tomislav Kukec
14.03.2018.11:10

Katastrofalna poplava s kojom se Hrvatska već danima bori najteže je pogodila stanovnike ionako siromašne Hrvatske Kostajnice, gdje je osim izlijevanja rijeke Une došlo i do strašnog odrona. U samo nekoliko minuta srušilo se sedam obiteljskih kuća, pri čemu su obitelji ostale bez ičega. 

Gradski Crveni križ organizirao je stoga akciju prikupljanja osnovnih potrepština za ljude koji su uslijed vodene kataklizme ostali bez ičega. 

Hitno su potrebne higijenske potrepštine, donje rublje, ručnici, trenirke, obuća, robica za djevojčicu od 2,5 godine i dječaka od 9 godina. Onima koji se bore s poplavama neophodna je i pitka voda, konzervirana hrana i mlijeko. 

Svi vi koji na bilo koji način možete pomoći, molimo vas kontaktirajte Crveni križ Hrvatska Kostajnica i pomozite onima kojima je pomoć sada najpotrebnija. Informacije možete dobiti na broj telefona 044/851-080 ili 098/628328.

humanitarna akcija

poplave

katastrofa

elementarna nepogoda

Hrvatska Kostajnica

Crveni Križ

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter