NOVI NAPAD NA MARJANU

Splićanku s trogodišnjim djetetom usred dana napao muškarac, gurnuo je na tlo i pobjegao


Ana Lonjak
09.03.2018.19:00
Splićanku s trogodišnjim djetetom usred dana napao muškarac, gurnuo je na tlo i pobjegao
Paun Paunovic / CROPIX

sažeto

To nije prvi takav napad u park-šumi na Marjanu


Ana Lonjak
09.03.2018.19:00

29-godišnja Splićanka, napadnuta je ovoga tjedna na Marjanu dok je šetala sa svojim trogodišnjim sinom. Nepoznati muškarac zaskočio ih je u srijedu, usred dana, piše Slobodna Dalmacija

Muškarac ju je gurnuo na tlo, a opisala ga je kao crnokosog mladića rijetke brade, visokog oko 180 centimetara te odjevenog u tamne hlače od trenirke i plavu jaknu s kapuljačom.

"Sa sinom sam šetala Marjanom, bilo je oko 11.30 sati. Iza mene je trčao momak od svojih dvadesetak godina. Kada mi se približio počeo je hodati i osvrtati se da vidi ima li koga u blizini. Na žalost, nije bilo nikoga. Kad je vidio da smo sami, zatrčao se put mene i gurnuo me svom snagom te pobjegao”, ispričala je šokirana žena, koja je odmah nazvala policiju. Kada je policija stigla napadaču više nije bilo traga. 

U splitskoj policiji kažu da su odmah po primljenom pozivu uputili policajce na mjesto događaja, ali da ondje nisu zatekli osobu koja bi se mogla dovesti u vezu s napadom.

To nije prvi takav napad u park-šumi na Marjanu.

Tako je 2012. na Marjanu silovana i ubijena turistkinja iz Meksika, 31-godišnja Selena Macedo. Zatim se dogodio i napad na turistkinju iz Kine, zatim Japana, također su napadnute dvije žene iz Splita, podsjeća Slobodna Dalmacija.

napad

nasilje

muškarac

Marjan

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter