ORGIJE I DROGA

Smrt mladog šeika otvorila priču o razvratnim zabavama bogatih Arapa. Prostitutke zadovoljavaju sve njihove fetiše, a novac im je samo papir


100posto
05.07.2019.10:10
Smrt mladog šeika otvorila priču o razvratnim zabavama bogatih Arapa. Prostitutke zadovoljavaju sve njihove fetiše, a novac im je samo papir
iStock

sažeto

Neki od svjedoka koji su prisustvovali zabavama arapskih šeika tvrde da je sve prepuno droge i prostitutki


100posto
05.07.2019.10:10

Modni dizajner i sin arapskog šeika Sultana bin Muhammada Al Qasimija, pronađen je mrtav u Londonu. Iako se ne zna kako je preminuo, otkriveni su neki detalji odlaska Khalida bin Sultana Al Qasimija. Sin šeika je, navodno, konzumirao drogu i sudjelovao u orgijama, a izvori kažu da je velika količina najbolje droge, pronađena u penthouseu u kojem je pronađeno njegovo tijelo.

Izvor ujedno tvrdi da je Al Qasimi uživao u slobodi koju London nudi, dok ga suradnici opisuju kao jako odgovornog i vrijednog čovjeka. Bogati šeici, naime, nerijetko plate glavom zbog nepromišljenosti prouzrokovane ogromnim bogatstvom. Zabave bogatih Arapa su pune orgijanja, opijata i seksualnih pomagala te one ponekad završe fatalnim ishodima.

Profimedia

Za Arape je novac samo papir

Neki od svjedoka koji su prisustvovali takvim zabavama, bilo da su bili u pratnji ili su radnici luksuznih hotela, vila i jahti, tvrde da iza Arapa uvijek ostaje ogroman nered. Stranac kojem je posao bio da bogatim šeicima dovodi prostitutke i nabavlja drogu, kazao je kako je jedan od njegovih zadatak bilo sakupljanje i uporaba seks pomagala.

Svjedoci zabava tvrde da su Arapi najvelikodušniji na svijetu te da im je novac samo papir. "Kod njih možete uzeti i do 35 tisuća eura samo za jednu noć. Obožavaju jahte, a žene biraju prije nego se otisnu na pučinu. Na jahtama zna biti i po deset djevojaka, obično modela, koje su polugole ili gole, a zabava se na kraju svodi na drogu, piće i seks s prelijepim ženama. Djevojke čekaju svoje kuverte na kraju noći", tvrde svjedoci. 

Šeikovi tjerali prostitutku da im gura lososa u anus

Radnici hotela i jahti nagledaju se svega i svačega. Radnik jednog luksuznog hotela u Londonu opisao je kako se jednom zgrozio kada je ušao u apartman koji je trebao očistiti. Prema njegovim tvrdnjama, nije mogao hodati po podu koji je bio prekriven ljudskim fekalijama. 

Hoteli zbog ogromnih prihoda ne žele otkazati aranžman gostima s Bliskog istoka, ali su pojedini uveli doplatu, a neki i depozit koji se odnosi na orgije i seks u hotelskim sobama. Jedna prostitutka prije nekoliko godina otkrila je da je dobila nevjerojatnu količinu novca za seksualne usluge koje su obuhvaćale i neke fetiše, a nekoliko bogatih šeikova su je čak tjerali da im gura živog lososa u anus.

Prijetio joj da će je ubiti ako se ne zabavi s njim

Sin Abdullaha bin Abdulaziza al-Sauda, princ Majed bin Abdullah bin Abdulaziz Al Saud jednom je prilikom naredio čitavom osoblju u njegovoj vili u Los Angelesu vrijednoj 37 milijuna dolara da se pojave na njegovoj zabavi kako bi zadovolji neke od svojih želja.

Zbog incidenta koji se dogodio 2015. princ je bio uhićen nakon što su njegovi susjedi zatekli krvavu ženu kako bježi s njegovog imanja. Zabava je trajala tri dana, ostale žene, nakon što su oslobođene, tvrdile su da su bile zarobljene tijekom razvratne zabave prepune opijata, a jedna je tvrdila da joj je princ zaprijetio da će je ubiti ako se ne zabavi s njim.

Djevojke dobiju tisuću dolara po satu za orgijanje

Ukrajinac koji se bavi vođenjem "seksualnih radnika" i ugovaranjem usluga u zemlji u kojoj je prostitucija nezakonita i nezamisliva kaže da je ispunjavao sve želje klijenata. Jedna od zabava koje je organizirao, kako je ispričao, bila je za šeika iz Jemena koji je od njega tražio da mu dovede 30 žena iz Afrike i količinu Viagre koja može ubiti slona.

"Pozvao me je da prisustvujem orgijama. Kada je klijent završio hotelska soba je izgledala kao da je na nju pala bomba", kazao je Ukrajinac te otkrio da djevojke koje sudjeluju u orgijama dobiju čak tisuću dolara po satu, a muškarci 500 dolara za isti period vremena.

droga

orgije

zabave

Khalid bin Sultan Al Qasimi

šeici

newsletter

Prijavite se na Newsletter