PREDSJEDNIČKI HOROSKOP

Škoru će pokopati ego, Milanovića skriveni neprijatelji, Kolinda mora prestati pričati o jogi, a za Pernara će glasati jedino propale starlete


Mia Mitrović
16.08.2019.20:55
Škoru će pokopati ego, Milanovića skriveni neprijatelji, Kolinda mora prestati pričati o jogi, a za Pernara će glasati jedino propale starlete
G. Mehkek, D. Bartolić, D. Tomas/Cropix

sažeto

Zvijezde su nesklone svim predsjedničkim kandidatima, osim jednog, kaže astrolog i tarot majstor Teo Ljubić aka Crveni Mag


Mia Mitrović
16.08.2019.20:55

Ovogodišnja predsjednička utrka luđa je no ikada, a podrška građana kandidatima koji se natječu mijenja se iz dana u dan. Čak ni najiskusniji politički analitičari ne mogu predvidjeti pobjednika, a ankete kao i uvijek pokazuju sasvim oprječne rezultate.

Zbog toga smo o rezultatima predsjedničkih izbora i šansama pojedinih kandidata za zasjednu na 'željezno prijestolje' Pantovčaka upitali zvjezdoznanca. Što zvijezde misle o našim predsjedničkim kandidatima otkrio nam je astrolog i tarot majstor Teo Ljubić. Crveni Mag na prošlim je predsjedničkim izborima bio prvi koji je pravilno prognozirao pobjedu KGK pa smo ga upitali kako stoje ovogodišnji kandidati.

privatni album

Ovoga puta mu je, kaže, puno teže prognozirati izborni rezultat jer su zvijezde nesklone gotovo svakom od kandidata koji se natječu. Saturn je u jarcu što znači i u području politike, a ta je planeta teško i loše aspektirana u gotovo svim natalnim kartama predsjedničkih kandidata.

Ako želi pobjedu, KGK mora prestati pričati o jogi i meditaciji

„Aktualna hrvatska predsjednica horoskopski je Bik, podznak Vodenjak s Mjesecom u Biku. Njen rejting pada po manjem postotku nego što raste onaj Miroslava Škore koji bi ju mogao ugroziti, no neće. Njen drugi protukandidat pak potrošna je roba i narod ga se zasitio pa će vrlo vjerojatno predsjednica d biti i ove izbore“, smatra Crveni Mag.

„Predsjednica zbog tranzitnog Urana mora pripaziti na tradicionalno biračko tijelo koje ima pod kontrolom (Bik), no ne smije nasjedati na jeftina podmetanja oponenata kroz medije. U tijeku samih izbora, trebala bi proraditi na pridobivanju braniteljskog biračkog tijela. Odnos tranzitnog Saturna spram natalnog mogao bi joj donijeti uspjeh, ako pridobije konzervativno biračko tijelo i desni centar. Lijevi centar ionako će glasati za nju kao protest Milanoviću“, kaže Crveni Mag.

Zeljko Hajdinjak / CROPIX

„Mora se i maniti priča o jogi i istočnjačkim religijama. Narod ju voli, ali ako želi pobjedu, morala bi se držati zadanih puteva i tradicionalnih priča. Ona je fantastična glumica pa neka se nastavi smiješiti u direktnom kontaktu s biračima i neka govori o obitelji i tradiciji, a ne o astrologiji“, iskreno će Crveni Mag te dodaje da bi morala i proraditi na savjetnicima i pronaći one koji imaju sluha za tradicionalno.

„Predsjednica je stesala liniju, ali nije izgubila bikovske atribucije što je odlična kombinacija. Ne bi joj bilo loše da promijeni frizuru. Punđe bi trebala izbjegavati jer podsjećaju na one kakve je nosila Jovanka Broz. U zadnje vrijeme 'fura' samo punđu. Radije neka raspusti svoju zlatnu kosu“, dao je diskretan modni savjet predsjednici Crveni Mag te ističe da je aktualna predsjednica jedan od rijetkih predsjedničkih kandidata koja nema problem sa svojim egom.

„To je zbog podznaka u Vodenjaku, koji ju i otvara prema alternativi. Ako već želi govoriti o alternativi, neka govori o glagoljaškoj tradiciji i stoljeću sedmom, to je Hrvatima bliže“, smije se Teo.

Zoka bi morao proraditi na tenu, neka stavlja puder, stavljam ga i ja kad idem pred kamere

„Zoran Milanović je Škorpion, podznak Vaga, a mjesec mu je u Biku. Trenutno je pod snažnim utjecajem Neptuna na njegov natalni Saturn. To konkretno za njega znači donošenje pogrešnih odluka i procjena zbog uzimanja savjeta od onih koji se prave da su mu saveznici, a zapravo su mu neprijatelji. On takvima, nažalost, vjeruje“, govori Ljubić te dodaje da to nije jedini problem bivšeg premijera.

„Milanović ima pogrešan odnos spram vjernika i tu će izgubiti velik dio birača. To će mu zbog lošeg odnosa Jupitera i Neptuna u tranzitu doći glave. Naravno, političke. Tranzitni Saturn radi mu opasan aspekt spram ascendenta pa će Zoran izgleda nauditi sam sebi“, smatra astrolog te dodaje da bi Milanović trebao proraditi i na vizualnom domu.

privatni album

„Mora nešto učiniti sa svojim tenom. Ako ništa, barem neka stavlja puder. I ja se pudram kad vodim emisiju, bez toga se ne ide pred kamere. Zbog svoje škorpionske prirode Milanović je tvrdoglav pa ga mnogi doživljavaju kao trojanskog konja iako to u stvari nije. Potezi koje vuče slični su potezima HDZ-a. i on bi trebao proraditi na savjetnicima“, kaže Teo koji misli da je Zoran 'potrošena priča'.

„I on je pobjegao kao Sanader pa ga narod tako percipira, kao pobjegulju. Izgubio je izbore i otišao. Sanader je bar imao oproštajku, a on ni to. Zbog podznaka u Vagi, fali mu odlučnost. Jak je kao i KGK zbog Mjeseca u Biku pa su oni najizgledniji za drugi krug“, prognozira Ljubić.

Škorino pjevanje nije dovoljno za uspjeh u politici

„Škoro je Lav s mjesecom u Raku. Zbog tranzitnog Saturna spram natalnog Mjeseca ima lošu artikulaciju prema većem dijelu naroda, a to bi ga moglo koštati ako na vrijeme ne stvori podršku običnih birača. Pjevanje nije dostatno za politički uspjeh“, kaže astrolog te ističe da Škoro, kao i svaki horoskopski Lav mora raditi na svom egu.

„Ako ćeli politički uspjeh, mora maknuti sebeljublje. Mjesec u raku je dobar aspekt, ali Lav je u prvom planu. Dobro bi mu došlo da više provodi vremena u narodu, s biračkom bazom, a da daje manje populističkih izjava poput one o ljetovanju i vikendicama. Bilo bi mu bolje da je spomenuo ponovno otvaranje Golog otoka“, šali se Ljubić.

Foto: Promo

„Škoro je sve postigao zahvaljujući HDZ-u, a narod to pamti i neće mu oprostiti što ga sada napada, a bio mu je dobar kada ga je postavio za diplomata ili u Croatiju Records“, zaključuje.

Dalija Orešković ima slične aspekte kao Mussolini, a za Pernara neće glasati nitko

„Ona nema podršku naroda zbog lošeg odnosa Mjeseca sa Saturnom, a zbog Plutona u Vagi sigurno propada na izborima. Pluton u Vagi ili u 7. polju je znak političke propasti. Primjeri su Mira Ljubić Lorger iz Dalmatinske akcije i Benito Mussolini koji su imali takav Pluton i oboje su politički propali“, šokira nas crveni Mag.

„Pernar je Vaga mjesec Vaga. Ima izrazito loš odnos natalnog Neptuna spram tranzitnog Saturna u vrijeme predsjedničkih izbora. To sve komplicira. I odnos natalne Venere i Marsa prema tranzitnom Saturnu mu nije dobro aspektiran“, analizira Mag. 

Foto: CROPIX

„Tradicionalno biračko tijelo i braniteljska populacija su protiv njega, a i lijevi centar ga ne doživljava kao ozbiljnog političara. Za njega će, moguće je, glasati influencerice, poneki hejteri te propale manekenke, dok će ga braniteljska populacija bojkotirati. Ukratko, slab i nikakav uspjeh“, prognozira astrolog.

Kolakušić ima jednake šanse kao i Jović – nikakve

„Sudac Kolakušić je Djevica Mjesec Vaga. Ima loš tranzit natalnog Saturna prema natalnom Marsu, a sve u opasnom kvadratu prema Suncu, Uranu i Plutonu. Ukratko, jako loše. Šanse nikakve nema“, smatra Ljubić.

„Kandidat SDSS-a Dejan Jović je Ovan Mjesec Vaga. Nikavu podršku u narodu nema, čak ni u dobrom dijelu biračkog tijela SDSS-a zbog loše komunikacije s bazom i običnim glasačima. Odnos Mjeseca koji predstavlja narod i Merkura koji predstavlja komunikaciju je izrazito loš, a sve to potkrepljuje i tranzitni Saturn koji mu u vrijeme održavanja izbora napada njegov natalni Mjesec - narod i biračko tijelo.

Katarinu Peović opstruirat će obavještajno podzemlje

„Kandidatkinja Radničke fronte je Škorpion s Mjesecom u Strijelcu. Kod nje je natalni Saturn u opoziciji s tranzitnim Saturnom. To je teška priča, koja donosi probleme s koncentracijom i sukobe s političkim mediokritetima. Kao i Milanović i ona je sama sebi najveća neprijateljica“, priča Ljubić.

Ronald Goršić/CROPIX

„U vrijeme izbora Jupiter joj je u kvadratu s Neptunom što bi moglo značiti da ju čekaju udari i opstrukcija od strane obavještajnog podzemlja i Crkve. Za razliku od Zoke, ova hrvatska verzija AOC nema neprijatelje u svojim redovima, ali trebala bi pripaziti na jezik i zaobilaziti teme kao što su vjera, tajne službe i vojni sektor. Neka radije tuče po gospodarstvu i demografiji“, savjetuje Teo Ljubić.

Bit će tijesno

Saturn koji u vrijem izbore ide preko Jarca, a Jarac je politika drma sve kandidate, najviše Kolakušića, Daliju Orešković, Pernara i Jovića. KGK i Milanovića to zahvaća u puno manjoj mjeri pa su astrološki gledano oni najizvjesniji kandidati za drugi krug, kaže Crveni Mag.

„Bit će tijesno. Škoro neće biti u drugom krugu jer nema bazu. Narodu nije dosta pjevanje. Kolinda ima kvadrat Saturna prema natalnom Saturnu. Uz težak napor polučit će uspjeh. Sličan aspekt imao je Franjo Tuđman u ponovljenim izborima“, kaže astrolog koji ponovno predviđa pobjedu aktualne predsjednice, no neće joj biti lako.

„Iz svega proizlazi da na nastupajućim predsjedničkim izborima imamo novu –staru predsjednicu , Bikicu s podznakom u Vodenjaku. Živi bili pa vidjeli“, zaključuje.

predsjednički izbori

astrologija

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter