Novi zločin zbog sajta za upoznavanje

Silovao ju 20 puta i tjerao da jede hranu za pse, a kazna koju je dobio je više nego sramotna


100posto
02.08.2019.08:50
Silovao ju 20 puta i tjerao da jede hranu za pse, a kazna koju je dobio je više nego sramotna
Profimedia

sažeto

Nigerijac je u Dubaiju nožem prisilio Srpkinju da uđe u taksi, odveo ju u stan i ponižavao ju gotovo puna 24 sata 


100posto
02.08.2019.08:50

Državljanin Nigerije koji je više od 20 puta u Dubaiju silovao Srpkinju i tjerao ju da pri tom jede hranu za pse osuđen je na godinu dana zatvora i deportaciju. Jezivi se zločin dogodio u siječnju nakon što su se upoznali na mreži za upoznavanje Baduu i ugovorili ljubavni sastanak.

Kobno dopisivanje 

Poslije njihove prepiske Srpkinja (53) se odlučila sastati sa svojim potencijalnim ljubavnikom, a sastanak su zakazali u jednom kafiću u Dubaiju. Prema njenom svjedočenju, sve je bilo normalno do trenutka kada ju je Nigerijac (31) prisilio da odu u njegov stan.

Radio kao dizajner nakita

"Nožem me prisilio da uđem u taksi. Uzeo mi je putovnicu, oba mobitela, obuću i odjeću, zaključao me u stan i onda silovao 20 puta", ispričala je nesretna žena u svom svjedočenju.

Dodala je i da joj Nigerijac, koji je u Dubaiju radio kao dizajner nakita, nije dozvoljavao da jede hranu za ljude, već ju je natjerao da jede pseću hranu. Nakon što je završio s iživljavanjem, pozvao je taksi i poslao svoju žrtvu kući. kada je stigla u svoj dom, kći je pozvala policiju. 

Getty Images

Snimke nadzornih kamera na zgradi u kojoj živi Nigerijac zabilježili su da se Srpkinja s njim odvezla taksijem i da je ušla u zgradu. Međutim, na snimci se jasno ne može razabrati je li Nigerijac kod sebe imao nož. U zgradu su ušli u 22.23, a izašli u 18.29 idućeg dana.

Slučaj je izašao u javnost u ožujku, a četiri mjeseca kasnije Nigerijac je na sudu u Dubaiju osuđen na godinu dana zatvora i deportaciju.

silovanje

Dubai

newsletter

Prijavite se na Newsletter