FOTO: seksi afera potresa policiju

Sestri jedne policajke bilo je dosadno pa je odlučila posuditi sestrinu uniformu za snimanje seksi fotografija koje su užarile društvene mreže. Policija je u šoku, a istraga u tijeku


100posto
02.10.2019.09:30
Sestri jedne policajke bilo je dosadno pa je odlučila posuditi sestrinu uniformu za snimanje seksi fotografija koje su užarile društvene mreže. Policija je u šoku, a istraga u tijeku
iStock

sažeto

Ruska policija poznata je po tome što u njihovim redovima rade neke od najljepših žena svijeta 


100posto
02.10.2019.09:30

Jedna Ruskinja izazvala je pravi nemir u redovima moskovske policije jer je odlučila okinuti nekoliko fotografija u policijskoj uniformi u prostorijama policije.

Bura na društvenim mrežama ne jenjava jer je u tijeku ljuta rasprava o tom je li njen izazovan photoshooting sramota za rusku policiju ili odličan PR.

Nije prava policajka

Na fotografijama je djevojka odjevena u policijsku uniformu koja zavodljivo gleda kameru. Na ostatku fotografija izmjenjuje se u seksepilnim pozama poput jedne na kojoj je svoje duge noge stavila na stol dok telefonira. Na drugoj pak, na sve četiri pokušava dosegnuti izgubljeni dokument ispod ladice pa u prvi plan izbija njena savršeno zaobljena stražnjica.

Nakon kraće istrage, mediji su otkrili kako nije riječ o pravoj policajki, već o sestri jedne policajke kojoj je bilo dosadno pa je odlučila posuditi sestrinu uniformu za snimanje koje je planulo na društvenim mrežama.

Istraga je u tijeku

Za sada nije poznato je li policajka umiješana u događaj, a moskovska policija kazala je da istražuje pozadinu ovog incidenta.

Na ruskoj društvenoj mreži VKontakte žestoko raspravljaju o fotografijama. Mnogi od njih smatraju da policijska stanica nije mjesto za seksi snimanja jer bi policajci i drugo osoblje koje tamo radi trebalo imati pametnijeg posla od toga.

"Djevojka je prelijepa. Meni ne smeta. Proveo sam u policiji 30 godina i smatram da ovime nije nikoga uvrijedila. Barem mene nije", napisao je korisnik Pavel Mazurenko i obranio joj čast.

Rusija

policija

Ruskinje

newsletter

Prijavite se na Newsletter