Najhrabrija od svih je mučki prevarena žena

Seks, laži, snimke, biznismeni i visoka politika: Pregled najaktualnijih seks skandala kod nas i šire


Valerija Bebek
04.12.2018.13:00
Seks, laži, snimke, biznismeni i visoka politika: Pregled najaktualnijih seks skandala kod nas i šire
Youtube Fave TV

sažeto

Jedna od žrtava bosanskog biznismena koji je tajno snimao partnerice progovorila je za javnost


Valerija Bebek
04.12.2018.13:00

Hrabra žena koja je doživjela nešto najgore što se može dogoditi nekoj osobi nakon prekida veze progovorila je u javnosti. Sanja Cerić saznala je da ju je bivši partner poduzetnik Sabahudin Blažević tajno snimao za vrijeme seksa. Nakon prekida dobivala je prijetnje da bi se to moglo objaviti. A to je naposljetku i procurilo u javnost, zajedno sa snimkama mnogobrojnih djevojaka s kojima je dotični poduzetnik iz BiH bio. Nije jedina koja je to doživjela, ali je jedina izašla u javnost. Potvrdila je da je bila s Blaževićem u vezi.

“Blažević je priznao da je to snimao. Imala sam nakon prekida veze s njim nekih anonimnih prijetnji. Nakon što sam odlučila da nastavim svoj život, odjednom su se pojavile neke snimke. Možda je to neka osveta. On nema djece i nije oženjen. Ja ne znam motiv svega. Možda muškarci žele pratiti neki trend ili je u pitanju neko psihičko oboljenje. Više muškaraca u Bihaću je za ovo znalo, pričali su o tome i pokazivali snimke jedni drugima”, rekla je Cerić za Face televiziju.

Seksgate u visokoj politici

Jedan od novijih seks skandala, i to prvi u visokoj hrvatskoj politici, za razliku od uobičajene prakse nije osramotio žensku, nego mušku stranu. Glavni akter je tadašnji HDZ-ov saborski zastupnik Franjo Lucić. Ovaj obiteljski čovjek za vrijeme jednog odsjedanja u luksuznom hotelu u Grčkoj, odlučio je snimiti svoje seksi fotografije i to poslati ljubavnici. Ali fotografije su našle put do javnosti ovog proljeća. Lucić je inače u braku, ima četvero djece, vjernik je i rado ističe svoje katoličanstvo. Do fotografija je došao Net.hr i prema njihovim informacijama, Lucić u vrućem klinču snimljen je u studenom 2017. godine.

Cropix

Vruće i u vojsci

Prije nekoliko tjedana hrvatsku javnost zagolicala je vijest kako su ročnica i njezin nadređeni zatečeni u nedoličnom ponašanju u autobusu i to na povratku s hodočašća iz Marije Bistrice. Cijeli bludni događaj istražuje vojna policija. Identiteti su ostali sakriveni, komentari su išli u stilu - neka se ljudi vesele. A najbizarniji od svega bio je odgovor MORH-a koji je Dnevnik.hr dobio na svoj upit o seksi-incidentu.

"Pobjednička Hrvatska vojska je od samog svog stvaranja institucija u koju hrvatski narod ima najveće povjerenje. Jaka Hrvatska vojska mnogima je trn u oku. Kao takva izložena je stalnim pokušajima dijela medija da senzacionalističkim prikazivanjem određenih događaja umanje njezinu važnost, demotiviraju njezine pripadnike i prikažu ih u negativnom kontekstu.

Naravno da Hrvatska vojska kao dio društva nije izuzeta od pojedinih događaja koji odstupaju od uobičajenog i prihvatljivog. Za ministra obrane neprihvatljiv je i najmanji stegovni prekršaj, koji se u skladu sa zakonskim propisima sankcionira. Tako to radi uređeni sustav kakav je Hrvatska vojska. Nemamo razloga ništa skrivati, ali nećemo dozvoliti bilo kome da od "muhe pravi medvjeda".

Getty Images / Ilustracija

Misteriozne elitne prostitutke

Ove je jeseni uz SMS-aferu i pucanje mjera tajnog nadzora na površinu podigla i gotovo zaboravljeni slučaj elitne prostitucije iz 2011. S oba slučaja u vezu se dovelo tadašnjeg zamjenika ravnatelja policije Milijana Brkića Vasu. Službeno je potvrđeno da je državnoodvjetnički spis o radnjama i mjerama poduzetima radi otkrivanja osoba koje su odale tajne mjere nestao iz nadležnog Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu. No, to nije sve. Noge su dobile i stranice iz predmeta 'elitne prostitucije' i to na najzanimljivijem dijelu - iskazu prostitutki saznao je Jutarnji list.

Iz spisa nedostaje 11 stranica, a u listopadu se tek reklo da na sudu treba utvrditi kako su nestale. Možda su, tvrde izvori, izdvojeni i pohranjeni na zasebnom mjestu. A možda su u šumi. Tako je za sada još uvijek nepoznato što su elitne prostitutke ispričale DORH-u. A to je recimo seks skandal koji bi mogao zanimati širu javnost i to ne samo zbog voajerizma.

Damjan Tadic / CROPIX

MORH

Milijan Brkić

Franjo Lucić

Sabahudin Blažević

Sanja Cerić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter