MA OVOME NITKO NE BI MOGAO ODOLJETI

'Samo sam se javio Balaševiću da zna da ga još uvijek čekam', kazao je naš popularni voditelj gledane emisije, koji ga godinama želi ugostiti


Valerija Bebek
16.01.2019.16:00
'Samo sam se javio Balaševiću da zna da ga još uvijek čekam', kazao je naš popularni voditelj gledane emisije, koji ga godinama želi ugostiti
Privatna arhiva

sažeto

Hrvatski TV urednik i voditelj već 15 godina pokušava nagovoriti Balaševića da mu dođe u emisiju, sada mu je priredio jumbo-plakat


Valerija Bebek
16.01.2019.16:00

Dragi Đole, još uvek te čekam… Mia Radenković - neobičan billboard s neobičnom porukom osvanuo je u ponedjeljak u Novom Sadu, na adresi Partizanska 62. Neki plakat koji je nekad osvanuo u Srbiji i ne bi bio velika vijest kod nas, da se ne zna tko ga je tamo postavio.

"Ja već 15 godina pokušavam dobiti Đorđa Balaševića u svoju emisiju. Zadnjih sedam - osam godina sam smanjio aktivnosti, ali ovaj put okrenuo sam malo na zezanciju i odlučio zakupiti billboard u Novom Sadu pa tako doprijeti do njega. Odabrao sam da budem Mia Radenković jer ju Đole spominje u pjesmi 'Ljerka' s nadimkom Mia Radenković-Uobraženković, a vjerujem da je nekako o meni takav dojam stekao Balašević pa zato i ne želi doći u emisiju", rekao je Aleksandar Stanković za 100posto.

Privatna arhiva

Naš televizijski urednik i voditelj emisije 'Nedjeljom u 2' kazao je kako ga ideja o jumbo-plakatu drži već dulje vrijeme, stalno ju je odgađao, a sada je to konačno realizirao, kako kaže uz pomoć dobrih ljudi čiji identitet ne smije otkriti. "Samo sam se javio Balaševiću da zna da ga još uvijek čekam", kazao je Stanković.

Za odabranu lokaciju kaže da ne zna gdje je točno, vjeruje da je na prometnom dijelu Novog Sada u kojem će ga pjevač sigurno doživjeti. Ipak nije htio plakat postaviti u neposrednoj blizini pjevačeve kuće, jer kaže ne želi ga uznemiravati.

"Nadam se da će polučiti uspjeh, ali ako neće nema veze, i dalje će on meni ostati drag šlager pjevač, kako on to kaže. Ovo je bilo da mu se javim, da zna da mislim na njega, a ako dođe dobrodošao je, ako ne dođe sve pet", zaključio je Aleksandar Stanković.

Đorđe Balašević

plakat

Aleksandar Stanković

Nedjeljom u 2

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter