NEOBIČNO UPOZORENJE U RIJECI

Pa jesmo li toliko netolerantni? Majke s djecom postale nepoželjne na zelenoj površini


100posto
26.05.2018.09:00
Pa jesmo li toliko netolerantni? Majke s djecom postale nepoželjne na zelenoj površini
Snimio čitatelj

sažeto

Nepoznati stanari su zamolili majke s djecom da 'barem jedno popodne provedu na nekoj drugoj lokaciji' kako bi studenti mogli imati mira


100posto
26.05.2018.09:00

Borba za svaki komad zelene površine u centru grada zna biti žestoka, u pravilu je malo mjesta, a puno pretendenata. Da je tako, pokazuje i neobično upozorenje koja je osvanulo u Rijeci, u Vidulićevoj ulici, gdje su namjernicima koji uživaju u zelenilu stanari jedne zgrade poručili da baš i nisu dobrodošli.

Da upozorenje bude još bizarnije, poruka nije upućena vlasnicima pasa, koji su u pravilu prvi 'nepoželjnici', već majkama s djecom koje su zamoljene da 'barem jedno popodne provedu na nekoj drugoj lokaciji' kako bi stanari mogli imati mira.

Snimio čitatelj

Teško da će im majke moći udovoljiti jer se radi o prostoru kraj dva nebodera koja dijele zajednički parking u centru Rijeke i nemaju baš drugi izbor. Tamo većinom izlaze nakon 18 sati, a već oko 20.30 svi odlaze u stanove.

Inače, zgrada se, osim male zelene oaze u centru grada, očito može podičiti i vrlo uzornim studentima, koji su istaknuti kao najugroženija skupina u zgradi. 

Jedna stanarka se duhovito zapitala, gdje su ona zlatna vremena kad je studentima samo bilo važno tulumariti i raditi buku?

Rijeka

studenti

buka

kućni red

newsletter

Prijavite se na Newsletter