nekad je manje više

Reporter želio prikazati dramatične scene uragana Florence, no na kraju se samo brutalno osramotio


100posto
15.09.2018.12:50
Reporter želio prikazati dramatične scene uragana Florence, no na kraju se samo brutalno osramotio
Screenshot/YouTube

sažeto

Po život opasne poplave i vremenski uvjeti očito nisu bili dovoljno dramatični za reportera Mikea Seidela


100posto
15.09.2018.12:50

Vijesti su nekad efektnije kada su dramatične, no jedan je reporter Weather Channela dramu bespotrebno doveo na sasvim novu razinu i pošteno se osramotio. Saveznim državama, Sjevernom i Južnom Karolinom trenutno hara tropska oluja Florence, koja je prije dolaska na kopno Sjedinjenih Američkih Država bila klasificirana kao uragan, a za sobom je ostavila pet žrtava, među kojima i dijete, te poplavljena područja i stotine stanovnika bez struje.

No, po život opasne poplave i vremenski uvjeti očito nisu bili dovoljno dramatični za reportera Mikea Seidela koji je, izvještavajući uživo na ulici u Willmingtonu u Sjevernoj Karolini, svim silama pokušao zadržati ravnotežu i oduprijeti se snažnim naletima vjetra. Sve bi to bilo sasvim legitimno da snimatelj u kadru nije uhvatio i dvojicu muškaraca koji bez imalo muke ležerno šeću ulicom kao da puše povjetarac, te koji dokazuju da je siroti reporter glumatao.

Nadobudni je reporter odmah postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama, gdje su korisnici zaključili da Weather Channel ima najbolje glumce.

A neki smatraju da je ideju za pretjeranu reakciju dobio s nekih nogometnih utakmica.

Sjedinjene Američke Države

drama

reporter

Uragan Florence

newsletter

Prijavite se na Newsletter