foto: godinama se o tome pričalo, ali nitko nije vjerovao

Renovirali jednu osnovnu školu pa u podu pronašli stravičnu stvar za koju su mislili da je samo urbana legenda


100posto
07.08.2019.18:00
Renovirali jednu osnovnu školu pa u podu pronašli stravičnu stvar za koju su mislili da je samo urbana legenda
Danijel Soldo / CROPIX

sažeto

Kada je ravnatelj škole došao vidjeti kako napreduju radovi poprilično se šokirao


100posto
07.08.2019.18:00

Zaposlenici jedne škole  iz velškog okruga Rhondda ostali su u najmanju ruku šokirani kada su tijekom obnove osnovne škole pronašli leš životinje zakopan ispod učionice. Osoblje osnovne škole Ysgol Gynradd Gymraeg Bodringallt ni u najluđim snovima nije očekivalo da će renoviranje njihove škole dobiti tako bizarni moment. 

Urbane legende 

Razmišljaju što će s krokodilom

Kako se navodi, vjeruje se da je krokodil nekada bio izložen u školi, a prema riječima direktora školske ustanove, o tom krokodilu su godinama kružile urbane legende, ali malo tko je uistinu vjerovao u te priče, one su se više prepričavale radi zabave. No, čini se da su svi bili u krivu.

"Čuo sam priče da su roditelji i školsko osoblje zakopali krokodila ispod škole negdje između dva svjetska rata. Iskreno mislio sam da je to samo stari mit i nisam se uopće obazirao na te priče sve dok prošli tjedan nisam došao u školu kako bih provjerio kako teku građevinski radovi u školi i nemalo se iznenadio viđenim prizorom. Naime, na podu hodnika ležao je krokodil", ispričao je ravnatelj, dodavši da sada imaju dilemu hoće li krokodila ponovo sahraniti ili ga izložiti kao podsjednik na neka stara školska vremena.

Luc Gnago / REUTERS

škola

krokodil

leš

legenda grada

newsletter

Prijavite se na Newsletter