'pošalji mi kćerine fotografije, a ja ću...'

Razotkrivena nova metoda kako pedofili vrebaju svoje žrtve, samohrane majke teškog materijalnog statusa njihova su meta, a taktika je krajnje gnjusna


100posto
07.11.2019.13:00
Razotkrivena nova metoda kako pedofili vrebaju svoje žrtve, samohrane majke teškog materijalnog statusa njihova su meta, a taktika je krajnje gnjusna
Pixabay

100posto
07.11.2019.13:00

Pedofili su razvili novu metodu traženja svojih žrtvi te na Facebooku s lažnih profila vrbuju žene koje nemaju novca ili imaju bolesnu djecu te im nude pomoć i traže gole fotografije djece. 

Meta su im samohrane majke koje žive u teškoj materijalnoj situaciji, kao i roditelji bolesne djece.

Tako su razradili cijelu taktiku te na fejsu naprave lažni profil, predstavljaju se kao žene te pokušavaju preko naivnih majki doći do fotografija djece. Tako je udruga Ženska mreža iz Srbije na svom Facebook profilu objavila jezivu prepisku jednog predatora koji se samohranoj majci predstavio kao liječnica koja radi u Njemačkoj, nudeći joj financijsku i materijalnu pomoć, ali tražeći od nje da pošalje fotografiju gole kćeri.

Predator pedofil ima više ženskih profila

"Meta su mu žene samohrane majke, teškog materijalnog stanja i niskog IQ. Predator pedofil ima više ženskih profila. Molim sve da ako dobijete slične ili iste poruke da odmah prijavite policiji", piše u upozorenju na Facebooku profilu organizacije Ženska mreža.

Pedofil je ženi poslao poruku kako poklanja garderobu za djevojčice, ispitivao ju je koliko ima djece te koliko imaju godina. Nakon što mu je rekla da ima troje djece i da djevojčica ima pet godina, ispitivao ju je voli li djevojčica nositi kratke suknjice do gaćica te tražio fotografiju djeteta. 

Rekao je majci da je on liječnica te da će joj pomoći

"Suknjice su jako lijepe i kratke do gaćica", napisao je, a majka mu je odgovorila da bi joj puno značilo da joj pomogne, jer ju je muž ostavio kada je bila trudna  te da je sama s troje djece te da djevojčica ima i zdravstvenih problema. 

On je opet tražio sliku djevojčice i to golu rekavši da je on liječnica te da će joj pomoći.

"Pomoći ću ti, fotografiraj je sutra golu, pa mi pošalji slike da joj vidim  tijelo. Dat ću ti savjete kako da vježba te kako da joj prirodnim putem poboljšaš cirkulaciju, jer dobra cirkulacija liječi tumore. Dat ću ti savjete kako da joj poboljšaš i govor" , napisao je pedofil.

djeca

Facebook

siromaštvo

pedofili

majke

newsletter

Prijavite se na Newsletter