Video: Bez kontrole

'Razgovarali smo o đubradi u Srbiji, oni su grozan narod, nemaju ni malo hrabrosti', američki kongresmen otvoreno protiv Srba


100posto
03.06.2019.18:00
'Razgovarali smo o đubradi u Srbiji, oni su grozan narod, nemaju ni malo hrabrosti', američki kongresmen otvoreno protiv Srba
Screenshot Youtube

sažeto

Američki konzervativac sastao se s bivšom predsjednicom Kosova Atifetom Jahjagom, nakon čega je sasuo paljbu po srpskom narodu


100posto
03.06.2019.18:00

Dok se politička situacija na Kosovu, posebice uz granicu sa Srbijom zahuktava, svaki istup i nastup ima još veću težinu. Tako su naši istočni susjedi saznali da jedan američki političar ima jako ružno mišljenje o njima i to je sasvim javno i nedvosmisleno rekao.

Američki konzervativac se uzrujao oko Srba, a onda su se Srbi uzrujali zbog njega. Tim Burchett, sastao se s bivšom predsjednicom Kosova Atifetom Jahjagom i po običaju koji njeguje na Twitteru snimio mali video. Monolog sebe dok hoda i gleda u kameru neobično je što je koristio eksplicitan jezik i prostote u opisivanju - Srba. Cijeli narod opisao je kao - smeće.

Neprimjerene riječi pogotovo za nekog političara

"Sastao sam se s bivšom predsjednicom Kosova, ona je jedna prilično srdačna dama, razgovarali smo o onoj đubradi u Srbiji, o njihovim ratnim zločinima, posebno seksualnim zločinima, stravičnim silovanjima i takvim stvarima. Oni su grozan narod", kazao je Burchett na početku svog govora.

Srpski mediji ovaj su video prenijeli uz riječi 'skandalozan govor američkog kongresmena'. Sastanak je održan 30. travnja, a do danas nije poznato zašto se američki političar sastao s bivšom predsjednicom Kosova.

"Oni su oduran narod, svi pokušavamo smisliti kako da ih privedemo pravdi. Po meni oni nemaju ni malo hrabrosti, ljudi u Srbiji nemaju hrabrosti da ih ulove, mnogi su napustili zemlju, što je vrlo zgodno. Ali se nadam da ćemo ih nastaviti pritiskati", završio je Burchett.

Srbija

SAD

Kosovo

newsletter

Prijavite se na Newsletter