uporište im je u igrici

Ravnozemljaši su održali konvenciju na kojoj su, tvrde, 'objasnili' zašto čovjek ne padne s ruba. Objašnjenje je poprilično urnebesno


100posto
03.05.2018.08:45
Ravnozemljaši su održali konvenciju na kojoj su, tvrde, 'objasnili' zašto čovjek ne padne s ruba. Objašnjenje je poprilično urnebesno
Screenshot

sažeto

'Razgovarali smo slobodno, bez predrasuda i nakon dubokoumnih i mudrih diskusija došli smo do određenih zaključaka', objavljeno je  u priopćenju britanskog udruženja "ravnozemljaša"


100posto
03.05.2018.08:45

Ovih je dana održana trodnevna konvencija u Velikoj Britaniji koja je okupila oko 200 ljudi koji vjeruju da je Zemlja ravna ploča, a između ostalih zanimljivijih teorija i rasprava "ravnozemljaši" su, barem tako oni tako misle, napokon objasnili glavno pitanje njihove teorije - zašto čovjek ne padne kada dođe na rub Zemlje. 

"Razgovarali smo slobodno, bez predrasuda i nakon dubokoumnih i mudrih diskusija došli smo do određenih zaključaka", objavljeno je  u priopćenju britanskog udruženja "ravnozemljaša". 

Tako su na konvenciji "odgovorili" na pitanje koje je do sada privlačilo najviše pažnje i otkrivalo besmislenost te teorije. Naime, ako je Zemlja ravna ploča, mora postojati rub, a kada čovjek dođe do njega, morao bi pasti. 
Njihovo objašnjenje" je, naravno, besmisleno poput same teorije, a ono glasi: "Čovjek ne može pasti s ruba Zemlje jer kada dođe do kraja, on se automatski pojavi na drugoj strani planete, a uporište za tu teoriju je popularna igrica Pac-Man koji se upravo tako kreće po ekranu. 
Ravnozemljaši veruju da su sve fotografije naše planete lažirane te da je ona ravna ploča. Naredno okupljanje "ravnozemljaša" je zakazano za 15. listopada u Denveru, a jedva čekamo čega će se tamo dosjetiti.  

Zemlja

teorije

ravna ploča

newsletter

Prijavite se na Newsletter