Strahovlada u Virovitici

Ravnateljica virovitičke bolnice traži očitovanje svih koji su lajkali status protiv nje


Tomislav Kukec
25.04.2017.22:00
Ravnateljica virovitičke bolnice traži očitovanje svih koji su lajkali status protiv nje
Zvonimir Barisin / CROPIX

sažeto

Svi koji su se usudili komentirati ravnateljičinu odluku na Facebooku sad se moraju očitovati zašto su to učinili


Tomislav Kukec
25.04.2017.22:00

Svi koji su na Facebooku imali nešto za reći o odluci o rasporedu korištenja parkirališta ispred Opće bolnice Virovitica, ili čak samo stisnuli lajk ispod objave te odluke, mogli bi se naći u ozbiljnim problemima s ravnateljicom Mirjanom Peček. 

Priču je pokrenuo viši medicinski tehničar Ivan Mareković kojem je zasmetalo što su nova parkirna mjesta namijenjena samo visokorangiranim djelatnicima bolnice, dok sestre, tehničari i drugo osoblje moraju tražiti parking gdje stignu. 

Kako javlja virovitica.net, Mareković je na svom Facebook profilu objavio sken odluke uz komentar "Još jedna u nizu sramota naše bolnice i parkirališta i čunjeva". Otkako je to objavio, sedamdesetak prijatelja, mahom zaposlenika bolnice, lajkalo je njegov status, a neki su išli toliko daleko da su ga i - komentirali. Svi oni dovili su poziv ravnateljice, io to pravi službeni dokument s potpisom i pečatom, da se najkasnije do 27.travnja u 8 sati pisano očituju o navedenom događaju te razlozima komentiranja jer su "negativnim komentarima nanijeli štetu poslodavcu i ugledu ravnateljice OB Virovitica". 

Ravnateljica Mirjana Peček jučer se nije javljala na naše pozive kojima smo htjeli čuti i njen komentar ove pomalo neobične priče.

bolnica

virovitica

ravnateljica

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter