NEMILE SCENE U ZBORNICI

Ravnateljica o sukobu dvije učiteljice: Ma nisu se one potukle, samo su se zajedno uhvatile za kvaku!


Daniel Radman
29.03.2018.12:45
Ravnateljica o sukobu dvije učiteljice: Ma nisu se one potukle, samo su se zajedno uhvatile za kvaku!
Profimedia/OS D.C. Požega/Ilustracija

sažeto

Policija će izvještaj o sukobu završiti tek u utorak, a tada će biti sazvan i školski odbor


Daniel Radman
29.03.2018.12:45

Policijska uprava Požeško-Slavonska objavila je jučer priopćenje kako je u prostorijama Osnovne škole Dobriše Cesarića u Požegi 51-godišnjakinja verbalno i fizički napala četiri godine stariju kolegicu.

U telefonskom razgovoru ravnateljica škole Zvjezdana Krip potvrdila nam je kako je, tijekom odmora nakon četvrtog sata, u zbornici došlo do nemile scene između nastavnog osoblja. Međutim, kaže da se nije radilo o fizičkom sukobu.

"Još nismo dobili službeno očitovanje policije, možemo ga podići tek u utorak u postaji. No, ovo što je policija objavila, i ovi bombastični naslovi, to sve skupa ne stoji. Nastavnice se nisu potukle. Radi se o verbalnom sukobu u zbornici, mlađa učiteljica vrijeđala je stariju. Ta starija je željela izaći iz zbornice i zajedno su se uhvatile za kvaku. Dakle, nisu se potukle. Bio je, 'ajmo reći, kontakt rukama, nakon čega je starija izašla van, a mlađa joj je uputila još nekoliko ružnih riječi", izjavila je ravnateljica za 100posto.

Potresena događajem, starija učiteljica potom je otišla na hitnu, gdje joj ukazana pomoć, a po službenoj dužnosti došla je i policija.

"Policija je zapravo istraživala i nije sigurno hoće li biti poginuta prekršajna prijava ili samo opomena", pojašnjava ravnateljica.

O mogućim sankcijama u školi će raspravljati u utorak, nakon što pročitaju službeni policijski izvještaj.

"Učiteljica zasad ne može biti suspendirana. Čekamo policijsko izvješće. Za utorak smo sazvali školski odbor na kojem ćemo učiteljicu koja je verbalno napala kolegicu uputiti na procjenu radne sposobnosti i bolovanje".

Profimedia/OS D.C. Požega/Ilustracija

Požega

tuča

učiteljice

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter