'Ljubi vas deda Ratko'

Ratni zločinac Ratko Mladić, osuđen na doživotni zatvor, sudjelovao u jutarnjem programu srpske televizije, pozvao Šešelja 'da ga obiđe'


Tomislav Kukec
16.11.2018.14:30
Ratni zločinac Ratko Mladić, osuđen na doživotni zatvor, sudjelovao u jutarnjem programu srpske televizije, pozvao Šešelja 'da ga obiđe'
Reuters

sažeto

Čini se kako je Mladić dobro raspoložen, jer se u programu dobro zabavljao, pa je čak i nasmijavao goste gafovima


Tomislav Kukec
16.11.2018.14:30

Ratni zločinac Ratko Mladić, koji je zbog zločina protiv čovječnosti i genocida u Bosni i Hercegovini, naročito Srebrenici, osuđen u Haagu na doživotni zatvor, bez problema sudjeluje u televizijskim emisijama, pa čak i jutarnjim programima. 

Pojavio se tako u jutarnjem programu televizije Hepi u kojoj je gostovao još jedan osuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj. U emisiji koju vodi Milomir Marić gostovali su još i član ruskog parlamenta Pavel Dorohin, te Mladićev sin Darko. 

'Reci Voji da dođe'

Tijekom programa emitiranog uživo upravo je Mladićev sin telefonskim putem stupio u kontakt s ocem i pozvao ga da se obrati javnosti. Kako javlja B92, Mladić je pozdravio sve goste u studiju, a posebno Šešelja. 

"Ljubi vas deda Ratko. Ovaj Marić neka dođe da me obiđe, neka on intervjuiše Vojislava Šešelja, a i Voja neka dođe... Darko, reci Voji da dođe da igramo šah, jer sam ga zadnji put tukao 7:1. I to mu je tu bila prisutna i ona njegova 'Kosovka devojka' i loše je prošao", poručio je Mladić, prenosi B92

Čini se kako je Mladić dobro raspoložen, jer se u programu dobro zabavljao, pa je čak i nasmijavao goste gafovima, a ruskog zastupnika pozdravio je na ruskom jeziku. 

"Poseban pozdrav za Rusiju. Pozdravi Komunističku partiju sovjetsku, pardon, ruske federacije. Pozdrav za Pavela i neka otvori oči šta ovaj NATO hoće, mnogo se šire ka Rusiji. I neka Voja malo omrša. Živi bili", rekao je Mladić. 

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter