Posao iz snova

Putuješ, fotkaš i pišeš o tome, a za to si plaćen


Valerija Bebek
02.03.2017.10:00
Putuješ, fotkaš i pišeš o tome, a za to si plaćen
Profimedia

sažeto

Traži se brend ambasador i video producent autobusne mreže koja spaja cijelu Europu


Valerija Bebek
02.03.2017.10:00

Dvoje sretnika ima šansu besplatno proputovati Europu i za to dobiti novac. Busabout je otvorio radni natječaj za dvije pozicije, zapošljavaju novog ambasadora brenda i video producenta. Budući zaposlenici njihovim će autobusima proputovati najatraktivnije europske lokacije. Od Portugala, preko Ibize, Pariza, Amsterdama, čeških dvoraca, preko našeg Jadranskog mora do Grčke i Poljske putovat će između travnja i rujna.

Busabout je autobusna hop on - hop of mreža koja povezuje 46 destinacije u 15 zemalja. Novim suradnicima nudi plaćen put, smještaj, džeparac i hranu, a za tu poziciju odabrat će dvoje najkreativnijih kandidata. Za uzvrat suradnici izvještavat će na društvenim mrežama o svom putovanju. Natječaj je otvoren do 5. ožujka, a prijaviti se može preko njihove aplikacije.

Najkreativniji će dobiti posao

Mogu se prijaviti svi stariji od 18 godina s važećom putovnicom. Od budućeg ambasadora svog brenda očekuju da u trominutnom videu pokaže zašto bi baš njega trebali odabrati. Njihov video producent u dvominutnom videu treba pokazati svoju sposobnost odabira lokacija i montiranja. U obzir dolaze samo prijave na engleskom. Sve zainteresirane potiču da budu što kreativniji.

posao

putovanje

feel good

Europa

natječaj za posao

Busabout

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter