'APOKALIPTIČNO PROROČANSTVO'

Propovjednik zbog fascinantnog astronomskog događaja tvrdi da će danas početi kraj svijeta


100posto
17.06.2019.18:00
Propovjednik zbog fascinantnog astronomskog događaja tvrdi da će danas početi kraj svijeta
iStock

sažeto

Tim Henderson koji prati događaje koji bi mogli nagovijestiti kraj čovječanstva, vjeruje da s ovim astronomskim događajem počinje kraj svijeta kakvog poznajemo


100posto
17.06.2019.18:00

Danas će se dogoditi lunarni događaj poznat kao "jagodni" pun Mjesec ili Rozi Mjesec, a na nebu će biti vidljiv od 21:30, pa sve do pet ujutro idućeg dana. Dok ljubitelji astronomije s iščekivanjem očekuju ovaj događaja, mnogi propovjednici smatraju kako on označava kraj svijeta kakvog poznajemo.

Među njima je i propovjednik Tim Henderson koji prati događaje koji bi mogli nagovijestiti kraj čovječanstva, vjeruje da s ovim astronomskim događajem počinje uznesenje, odnosno drugi dolazak Isusa Krista.

Profimedia

"Nalazimo se u posljednjim trenucima kraja svijeta"

Henderson je kazao kako zbog niza faktora može predvidjeti kraj svijeta, a "jagodni" pun Mjesec je jedan od njih. "Uzbuđen sam zbog ovog vremena u kojem se nalazimo i zbog toga što imamo privilegiju da posvetimo vlastito vrijeme traženju našeg iskupljenja i dijeljenju evanđeoske milosti", kazao je Henderson komentirajući ovaj astronomski događaj.

"Nalazimo se u posljednjim trenucima kraja svijeta. Nemojte ništa uzimati zdravo za gotovo", poručio je Henderson i za kraj citirao evanđelje po Ivanu: "Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.".

Mjesec

kraj svijeta

propovjednik

astronomski događaj

newsletter

Prijavite se na Newsletter