STRAVA U SRBIJI

Pronašli mrtvo novorođenče u wc školjci, majka kaže da nije ni znala da je trudna


Juraj Filipović
26.04.2017.12:10
Pronašli mrtvo novorođenče u wc školjci, majka kaže da nije ni znala da je trudna
Reuters

sažeto

Još se čekaju rezultati obdukcije kako bi se konačno otkrilo od čega je beba umrla


Juraj Filipović
26.04.2017.12:10

Stravičan slučaj šokirao je susjednu Srbiju. U Vojki kod Stare Pazove pronađeno je novorođenče u wc školjci u stanu T.B. (36).

Majka preminule bebe rodila je 24. travnja u jutarnjim satima, a nakon toga je prevezena u bolnicu u Zemunu.

Kriminalistička istraga je u tijeku, a istražni organi čekaju rezultate obdukcije kako bi se konačno otkrilo od čega je beba umrla.

Policiju je o nemilom događaju obavijestio doktor Hitne pomoći, a prema prvim nalazima, sve je izvjesnije da je dijete ipak mrtvo rođeno.

Blic.rs

"Kada je ušao u stan, u wc školjci je zatekao jeziv prizor. Ne zna se je li dijete mrtvo rođeno ili ga je majka ugušila, ali izglednija je prva opcija s obzirom na to da nije bila presječena pupčana vrpca pa je to napravio liječnik. Osim toga, majka se porodila u osmom mjesecu trudnoće, a prema svemu sudeći ima psihičkih problema, jer je ispričala da je tek prošli mjesec saznala da je trudna", kazao je izvor iz bolnice za srpski Blic.

Mještani Vojke u šoku su kazali da je T.B. u stanu živjela s majkom i ocem, kao i to da se prije nekoliko godina razvela od supruga s kojim ima 11-godišnjeg sina.

"Nitko od nas nije znao da je trudna. Na njoj se ništa nije vidjelo niti je govorila o tome. Ne znamo tko bi mogao biti otac tog djeteta. Nije se viđala s nikakvim momcima, ali oduvijek je bila povučena i odmalena je imala problema s kralježnicom. Teško mi je povjerovati da je ugušila svoju vlastitu bebu i bacila je u wc školjku", prepričao je za Blic jedan od susjeda.

Srbija

novorođenče

wc školjka

mrtvo

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter