MRTVA NA PARKINGU U SLOVENIJI

Pronađena žena odgovara opisu nestale policajke Suzane Vugrinec iz Varaždina


Juraj Filipović
26.05.2017.08:35
Pronađena žena odgovara opisu nestale policajke Suzane Vugrinec iz Varaždina
nestali.hr

sažeto

Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Murska Sobota gdje će se obaviti obdukcija i identifikacija


Juraj Filipović
26.05.2017.08:35

Na parkiralištu kod Opće bolnice u Murskoj Soboti jučer je u popodnevnim satima u automobilu nađeno tijelo ženske osobe, a varaždinska je policija izvijestila da tijelo po opisu odgovara nestaloj policajki Suzani Vugrinec, piše N1.

"Operativno komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je u petak, 25. svibnja oko 16.30 sati, dojavu Operativno komunikacijskog centra Policijske uprave Murska Sobota, da je na parkiralištu kod Opće bolnice u Murskoj Soboti, pronađeno osobno vozilo u vlasništvu policijske službenice Suzane Vugrinec, za kojom je ova Policijska uprava raspisala potragu, javlja varaždinska policija piše N1.

Na stražnjem sjedalu zaključanog vozila, pronađeno je tijelo ženske osobe koje bi prema opisu odgovaralo nestaloj Suzani Vugrinec. Očevidom koji su obavili policijski službenici Policijske uprave Murska Sobota, nije utvrđena sumnja koja bi upućivala na izvršenje kaznenog djela.

 "Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Murska Sobota gdje će se obaviti obdukcija i identifikacija. Osobno je vozilo smješteno na parkiralište Policijske uprave Murska Sobota", javlja PU varaždinska.

Podsjetimo, Suzana Vugrinec (49) zadnji je put viđena u nedjelju navečer, kad je u svom automobilu 'renault cliju' zelene boje registarske oznake VŽ-198 HN otišla sa svoje adrese. Od tada joj se gubi svaki trag, a policija je proširila istragu i surađivala s drugim policijskim upravama. Bavila se maloljetničkom delikvencijom, a zasad nema dokaza da bi nestanak mogao biti povezan s njenim poslom.

Slovenija

Varaždin

parking

policajka

Suzana Vugrinec

pronađena mrtva

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter