video: pariški Diler o mračnim tajnama političara

Progovorio o bivšim francuskim predsjednicima koji su bili na kokainu i pedofiliji zapadnih političara i britanske kraljevske obitelji


100posto
21.11.2018.17:55
Progovorio o bivšim francuskim predsjednicima koji su bili na kokainu i pedofiliji zapadnih političara i britanske kraljevske obitelji
Screenshot/Twitter

sažeto

Osim o drogama, u razgovoru iznosi optužbe na račun političara i članova engleske kraljevske obitelji koji posjećuju Maroko i seksualno iskorištavaju djecu


100posto
21.11.2018.17:55

Gérard Fauré, ili, kako ga mediji nazivaju, "Posljednji preživjeli francuski razbojnik" i "Diler cijelog Pariza" još iz doba 70-ih godina, objavio je knjigu "Pariški diler" u kojoj otvoreno govori o francuskim političarima na kokainu, među kojima je, kako tvrdi, i bivši predsjednik Jacques Chirac.

Osim o drogama, u razgovoru iznosi optužbe na račun političara i članova engleske kraljevske obitelji koji posjećuju Maroko i seksualno iskorištavaju djecu, te da je pedofilija tamo nešto uobičajeno. Tvrdi da je njegov otac, francuski liječnik i oficir, bio prisiljen sanirati ozljede djece koju je iskorištavao najviši dužnosnik tužiteljstva. Djeca tamo žive u kućama i radno su i seksualno roblje, a Fauré kaže kako svi sve znaju, no nitko ništa ne poduzima. 

Drogom opskrbljivao osobe iz javnog života, političare, prinčeve, glazbene i filmske zvijezde

Život ovog nekadašnjeg dilera mogao bi biti scenarij za film: rođen je u Maroku, gdje je kao liječnik u vojsci radio njegov otac, a s krijumčarenjem je počeo još u marokasnkoj luci Tanger. 

Surađivao je s brojnim organizacijama podzemlja, a u Nizozemskoj čak surađuje s mafijaškim kumom Gaëtanom Zampom iz Marseillea. U zatvoru je proveo 18 godina, a tijekom osamdesetih u Parizu postaje kokainski princ koji je drogom opskrbljivao osobe iz javnog života, političare, prinčeve, glazbene i filmske zvijezde. 

Gérard Fauré otkriva i da je bio član grupe SAC (Service d’Action civique) koja je vršila politički motivirana i naručena ubojstva. 

Prije no što je izašla njegova knjiga u kojoj otkriva najprljavije detalje francuske elite, kaže da je bio zamoljen da izbaci neka imena osoba koje su još uvijek uvaženi članovi društva.

Zanimljivo je da Fauré smatra kako je, uspoređujući vrijeme 70-ih i sada, danas stanje još i gore, te da su politika i mediji najkriminalniji dio današnjeg društva.

droga

Francuska

knjiga

dileri

ispovijesti

newsletter

Prijavite se na Newsletter