Koliko ovdje košta život?

Profesionalni i diskretni ubojica 'pao' zbog ubojstva starog dvije godine. Otkriven je i njegov cjenik za likvidacije na Balkanu


Daniel Radman
19.06.2019.16:00
Profesionalni i diskretni ubojica 'pao' zbog ubojstva starog dvije godine. Otkriven je i njegov cjenik za likvidacije na Balkanu
Profimedia

sažeto

Proizlazi da prema cjeniku ubojstvo stoji 50.000 eura, barem je toliko dobio za jedno počinjeno u Srbiji


Daniel Radman
19.06.2019.16:00

Beogradski tabloidi naširoko su se raspisali o uhićenju plaćenog ubojice Marjana Vujačića, za kojeg se sumnja da iza sebe ima čak četiri profesionalne likvidacije koje je odradio u Srbiji, Crnoj Gori i Nizozemskoj. Srpske vlasti uhitile su ga zbog ubojstva iz rujna 2017. koje se dogodilo u Vranju, a postoji opravdana sumnja da je u ožujku 2018. izvršio ubojstvo u Nizozemskoj, a potom u studenom 2018. i svibnju ove godine dva atentata u Podgorici.

Diskretan i profesionalan

Policijski izvori kažu da je Vujačić bio blizak tzv. škaljarskom klanu, a do sada nije bio poznat u kriminalnim krugovima. Zbog toga je, kažu izvori iz policije, bio na glasu kao 'vrlo diskretan i profesionalan'.

No, procurila je i informacija koliko je Vujačić naplaćivao svoje usluge. Proizlazi da prema cjeniku ubojstvo stoji 50.000 eura, barem je toliko dobio za ovo počinjeno u Srbiji.

Ubojstvo kao krvna osveta

To ubojstvo bila je krvna osveta. Ubijeni Jugoslav Cvetanović bio je brat Saše Cvetanovića, zvanog Pitbul, koji je u 'mafijaške almanahe' ušao kao osumnjičeni za ubojstvo Nikole Bojovića, brata vođe zemunskog klana Luke Bojovića.

Osumnjičeni Saša strahovao je za život svog brata. 'Svi smo mi u porodici obilježeni, samo nedostaje da nam stave metu na čeku', izjavio je svojedobno i pokazalo se da je bio u pravu. Brat mu je izrešetan s više od 30 hitaca u u rujnu 2017. u Vranju, a eto nakon godinu i devet mjeseci vlasti su, smatraju tako, pronašle ubojicu.

ubojstvo

mafija

cjenik

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter