šokantna ispovijest plaćene ubojice šokirala svijet

Priznala da je ubila rođaka te zaklala trudnicu: 'Uživam ubijati. Volim to ludilo, a nastavit ću sve dok i sama ne budem ubijena. Nema nazad'


Mia Mitrović
11.10.2019.15:00
Priznala da je ubila rođaka te zaklala trudnicu: 'Uživam ubijati. Volim to ludilo, a nastavit ću sve dok i sama ne budem ubijena. Nema nazad'
Youtube screenshot

sažeto

U britanskoj emisiji gostovala je Vražica, plaćena ubojica i otkrila detalje svog zanata


Mia Mitrović
11.10.2019.15:00

Profesionalna plaćena ubojica jednog kolumbijskog narko kartela zgrozila je danas svijet nakon što je stala pred kamere britanske televizije Kanal 5 te novinarki ležerno ispričala sve o svom poslu.

Žena koja sebe naziva Vražica hladnokrvno je izjavila da uživa u ubijanju ljudi, čak i trudnica te da će to nastaviti raditi do kraja života.

Počela ubijati s 15

Kolumbijka čiji identitet nije otkriven sudjelovala je u kontroverznoj emisiji 'Uzimanje droge iz zabave' ('Doing drugs for fun) u kojoj četvero Britanaca koji povremeno konzumiraju kokain odlaze u Kolumbiju, domovinu koke kako bi razgovarali s ljudima koji su dio narko lanca te da se uvjere u posljedice proizvodnje droge koju koriste za zabavu.

Vražica je u razgovoru s Britankom Chanel (25) ispričala da je dio kartela postala kad je imala svega 15 godina. S maramom koja joj je prekrivala lice rekla je da je u kriminalni svijet uvučena po dobrom, starom kriminalnom motu 'ubij ili budi ubijena' što je kolumbijska svakodnevica.

Ubijanje joj se svidjelo pa je za kruh počela zarađivati kao plaćena ubojica.

"Svidjelo mi se što sam plaćena ubijati Volim to ludilo. Nisam voljela kada sam bila mala djevojčica, ali već od 15. godine sam počela uživati u tome", rekla je ona zgroženoj Britanki.

Isjekli ga na komade

Kada ju je Chanel pitala kada je posljednji puta ubila nekog, ispričala joj je u detalje. Radilo se o mladiću koji je obio ubiti nekog drugog.

"Ubila sam ga prije osam dana. Isjekli smo ga na komade, stavili u vreću, bacili u rijeku i doviđenja. Nitko ga više nikada neće vidjeti", odgovorila joj je mrtva hladna.

Potom je govorila o svom životu u Medellinu, gradu kojeg je proslavio zloglasni Pablo Escobar. U vrijeme njezina djetinjstva gradom je bjesnio krvavi rat između narko kartela koji su nastojali preuzeti kontrolu nad trgovinom drogom.

Kako bi spasila vlastiti život morala je ubiti vlastitog rođaka, a u 'karijeri' je ubila desetine muškaraca i zaklala jednu trudnicu.

"Nastavit ću ubijati sve dok sama ne budem ubijena. Nema povratka nazad", rekla je ona.

kokain

Kolumbija

plaćeni ubojica

Medellin

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter