priprema se vjenčanje stoljeća u crnoj gori

Predsjednik Milo Đukanović ženi sina. Nasljednik mu je s 24 godine postao najbogatiji član obitelji, a ni dva tjedna uoči vjenčanja ne zna se tko je mlada


Daniel Radman
08.09.2019.19:00
Predsjednik Milo Đukanović ženi sina. Nasljednik mu je s 24 godine postao najbogatiji član obitelji, a ni dva tjedna uoči vjenčanja ne zna se tko je mlada
Profimedia

sažeto

Đukanović mlađi smatra se jednim od uspješnijih crnogorskih biznismena, njegov matični posao je energetika


Daniel Radman
08.09.2019.19:00

Podgorički dnevnik 'Vijesti' objavio je eksluzivnu informaciju da će se jedini sin crnogorskog predsjednika Mile Đukanovića oženiti 21. rujna. Vijest je odjeknula regionalnim medijima, priča se o 'vjenčanju stoljeća' u Crnoj Gori na koju će se po svemu sudeći potrošiti milijuni.

No, zanimljivo, nitko još ne zna tko je izabranica 31-godišnjeg Blaže Đukanovića. Njegov privatni život brižno je čuvana tajna, tek su ga u nekoliko navrata fotografi usnimili u društvu srpskih pjevačica, ali posve je jasno da njegova izabranica nije osoba iz javnog života.

Novac zarađuje od energetike

Piše se kako će se vjenčanje održati u hotelskom kompleksu Sveti Stefan, a svatove će ugostiti grčki biznismen Petros Statis, inače prijatelj starijeg Đukanovića. Ni jedan od izvora nije potvrdio ni informaciju tko će pjevati na zabavi, a tek se nagađa da će se od liste uzvanika mogla sastaviti lista 'tko je tko u životu Crne Gore' - dakle, očekuje se dolazak političkog vrha, poslovnjaka, osoba iz kulturnog i javnog života.

Inače, Đukanović mlađi smatra se jednim od uspješnijih crnogorskih biznismena. Njegov matični posao je energetika, bavi se proizvodnjom električne energije iz obnovljivih izvora te izgradnjom malih hidroelektrana. Naravno, mnogi bi dometnuli da uz političku podršku svog oca biti uspješan i nije neki problem, a dodaju i to da mu je od pomoći i stric bankar, nekada premijer države.

S 24 je postao bogatiji od oca!

Osim temeljnog biznisa, mlađi Đukanović se bavi i informacijskim tehnologijama, od oca je lani preuzeo u vlasništvo i rukovođenje njegovom kompanijom Capital Invest.

Inače, kad je Đukanović stariji prije sedam godina predao izvještaj o svom imovinskom stanju Komisiji za sprečavanje sukoba interesa pokazalo se da je tada 24-godišnji Blažo najbogatiji član njegove obitelji.

vjenčanje

sin

Milo Đukanović

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter