NEVJEROJATAN SMISAO ZA 'BIZNIS'

Pozove se na vjenčanje, uredi se od glave do pete, a zbog nje mladenci dan nakon slavlja imaju glavobolje


100posto
16.08.2019.14:00
Pozove se na vjenčanje, uredi se od glave do pete, a zbog nje mladenci dan nakon slavlja imaju glavobolje
Profimedia

sažeto

Policija traži ženu koja upada na vjenčanja i krade omotnice s novcem te poklon bonove


100posto
16.08.2019.14:00

Policija okruga Comal u Teksasu traži pomoć javnosti kako bi identificirala ženu koja upada na vjenčanja i krade poklone. Do sada je upala na najmanje šest vjenčanja, a detektiv Scott Frakes kazao je kako je prvi put s ovim slučajem upoznat krajem prošle godine nakon vjenčanja u Spring Beachu.

Žena je od tada upala barem na četiri vjenčanja koja su se održavala u istom objektu, dok su se ostale krađe dogodile na vjenčanjima u drugom dijelu okruga Comal te u okrugu Kendal.

Meta su joj novac i poklon bonovi

Kako je kazao detektiv, uvijek je obučena prikladno, kao da je pozvana na vjenčanje, te u objekte u kojima se održavaju vjenčanja ulazi dok su svi ostali vani. U njima se ne zadržava duže od minute i pol, a u krađama se fokusira na koverte s novcem i poklon bonove.

"Lako je zgrabiti ogromnu količinu novca. Većina ljudi zna kad idete na vjenčanja da će biti novca", istaknuo je detektiv Frakes. Kazao je i kako je policija došla do snimke na kojoj se vidi kako koristi ukradene poklon bonove, a procjenjuje se da je do sada ukrala na tisuće dolara.

Ukrala im karte za Disneyland

Novopečeni vjenčani par Dani i Kinsey Schick koji se našao na njenoj meti kazao je kako im je ukrala nekoliko poklon bonova u vrijednosti od 100 dolara te karte za Disneyland. "Nekoliko zaposlenika objekta u kojem smo slavili vjenčanje je znalo što se događa, no nisu nam htjeli ništa govoriti i zahvalni smo im na tome.

Kada su nam kasnije rekli što se dogodilo bilo nam je lakše nego da su nas o tome obavijestili usred slavlja", tvrdi par.

novac

krađa

Teksas

vjenčanja

pokloni

newsletter

Prijavite se na Newsletter