Za klik i preko leševa

Poznati youtuberi iz Kalifornije uhvaćeni su u sramotnoj laži. Izmisli su da im gori kuća, strpali dijete u auto i otišli na izlet u San Francisco


100posto
22.08.2018.17:00
Poznati youtuberi iz Kalifornije uhvaćeni su u sramotnoj laži. Izmisli su da im gori kuća, strpali dijete u auto i otišli na izlet u San Francisco
Reuters

sažeto

Poznate vlogere izdali su susjedi koji tvrde da im ni u jednom trenutku nije prijetila opasnost od požara


100posto
22.08.2018.17:00

Da ste nekome pred 10-ak godina rekli da će omiljeni posao generacije koja dolazi biti onaj influencera, vjerojatno bi vas u čudu gledao. Danas je to biznis od kojeg se dobro živi. Toliko dobro da milenijalci diljem svijeta daju otkaze (ako su uopće imali posao) i otvaraju svoje YouTube kanale i Instagram profile. Obitelj La Brant jedna je od njih.

Cole, Savannah i njiova kćer Everleigh velike su zvijezde na društvenim mrežama. Svakoga od njih na Instagramu prati više od 3 milijuna ljudi, a na YouTubeu imaju i duplo više fanova. Široj su javnosti postali poznatiji nakon što su optuženi da su lagali da su im životi u opasnosti samo kako bi dobili više klikova. La Brantovi naime žive u Kaliforniji kojom su proteklih dana buktjeli strašni požari.

Poduzetni milenijalci odlučili su iskoristiti situaciju i snimiti vlog o bijegu pred paklenom stihijom. Coleu je supruga navodno poslala poruku da gori u blizini njihove kuće da bi nakon toga uslijedio službeni poziv za evakuaciju. Brže-bolje pokupili su svoju kćer kod bake i dede i pobjegli na izlet u San Francisco. Tobože da se mala prestane bojati.

Susjedi su ih izdali

A onda su im planove pomrsili jalni susjedi koji su ih napali da su sve to skupa izmislili. Područje na kojem oni žive, naime, nikad nije bilo ugroženo vatrom niti je itko od susjeda evakuiran. Mladi bračni par optužuju da je bezočno iskoristio nesreću drugih ljudi za samopromociju. U požaru je, inače, do temelja izgorjelo 18 kuća.

Kad su vidjeli da je vrag uzeo šalu, pokušali su se nekako izvuć iz priče. Cole je objavio da su u San Francisco otišli kako bi proslavili svoju drugu godišnjicu otkako su prohodali. Zahvalio se bogu na Savanni i njezinoj kćeri te poručio da se za dvije godine ponovno vraćaju kako bi se prisjetili svega što su u međuvremenu proživjeli. Tko zna, možda će se za dvije godine smijati upravo ovoj priči.

požar

YouTube

milenijalci

biznis

newsletter

Prijavite se na Newsletter