video: KRSTIČEVIĆ PROTIV MAKETE, DRUGI DIO

Popodne ćemo saznati je li Krstičević poradio na samokontroli, oporba će ga opet 'rešetati' oko izraelskih aviona. Nadamo se da se ratnik ovog puta bolje pripremio


Daniel Radman
14.02.2019.11:50
Popodne ćemo saznati je li Krstičević poradio na samokontroli, oporba će ga opet 'rešetati' oko izraelskih aviona. Nadamo se da se ratnik ovog puta bolje pripremio
Damjan Tadic / CROPIX

sažeto

 SDP uspio u dnevni red progurati interpelaciju o radu Vlade zbog propale kupnje borbenih aviona


Daniel Radman
14.02.2019.11:50

U Saboru je jučer bilo užareno, padale su teške riječi, padala su i dobacivanja, zastupnici su dobivali izgon iz sabornice, a stvari bi danas popodne mogle posve izmaći kontroli jer je na programu drugi dio obračuna između ministra obrane Damira Krstičevića i oporbe predvođene SDP-om.

Znamo kako je bilo prije mjesec dana, kada je Krstičević otresao o pod maketu aviona koju mu je poklonio SDP-ov zastupnik Franko Vidović, a poslije – na rubu suza – ocijenio kako nije bilo 'legitimno da mi donosi maketu i da mi je uručuje'.

'To je poniženje, to nije sportski. Tako se, bez obzira na sve, ne radi s vojnikom. Ja to njemu ne bih nikad napravio', bilo je njegovo je viđenje situacije u kojoj je posve izgubio živce.

Nema Bulja, a Maras šuti

E, sad je SDP uspio u dnevni red progurati interpelaciju o radu Vlade zbog propale kupnje borbenih aviona, pa će se Krstičević, u pratnji premijera Plenkovića, opet morati suočiti s novim arsenalom oporbenih provokacija kojih će, nesumnjivo, biti.

Ima Krstičević barem neke olakotne okolnost, u Sabornici neće biti Mire Bulja, on je u kazni pa danas ne smije kročiti unutra, a u kazni je i Gordan Maras koji ondje smije sjediti, ali ne i govoriti. No, i bez njih saborska ekipa dovoljno razloga ima materijala da provjeri je li Krstičević u zadnjih 30-ak dana uspio poraditi na samokontroli.

Sabor

Damir Krstičević

izraelski avioni

maketa

interpelacija

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter