MONSTRUMI SU MEĐU NAMA

Policija u Zagrebu spasila psa kojeg je vlasnik brutalno premlatio, slomio mu noge pa pobjegao, potraga u tijeku


Tomislav Kukec
30.03.2018.15:45
Policija u Zagrebu spasila psa kojeg je vlasnik brutalno premlatio, slomio mu noge pa pobjegao, potraga u tijeku
Facebook / Noina arka

sažeto

Policajci su ga zatekli kako nepomično leži na cesti


Tomislav Kukec
30.03.2018.15:45

Zagrebačka policija traga za bešćutnom i nasilnom osobom koja je jučer premlatila psa. Kako je objavila udruga Noina arka, pas je spašen zahvaljujući dojavi građana i brzoj intervenciji policije, no teško je ozlijeđen. Policajci su ga zatekli kako nepomično leži na cesti.

"Pas je odveden na Veterinarski fakultet gdje će o njemu skrbiti Noina arka. Kada nam je stigao Norton (tako smo mu dali ime) učinjen je RTG. Zločinac mu je slomio dvije nožice. Na faks je potom ponovno stigla i policija te su i oni čuli kakve su posljedice premlaćivanja jadnog Nortona. Sada je Norton dobio udlage, idući tjedan znati će se više. Držite fige da se Norton oporavi", objavila je udruga zahvalivši odgovornim građanima koji su hitno zvali policiju te Gradskom azilu na brzom i odgovornom postupanju.

Kažu kako jučerašnji slučaj nije samo dokaz da su monstrumi među nama, već i dokaz da odgovorni građani brzim reakcijama mogu promijeniti stanje. Podsjetimo kako se ovdje radi o zločinu za koji je propisana kazna do dvije godine zatvora. 

Zagreb

pas

nasilje

zločin

nasilje nad životinjama

Noina arka

premlaćivanje životinja

Veterinarski fakultet

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter