foto: jedna sasvim obična polica s knjigama

Policija je sasvim slučajno pronašla tajna vrata iza kojih se krilo krijumačarsko carstvo zbog koje je pala opasna banda


100posto
17.07.2019.20:00
Policija je sasvim slučajno pronašla tajna vrata iza kojih se krilo  krijumačarsko carstvo zbog koje je pala opasna banda
Ilustracija / Getty Images

sažeto

Iza naizgled obične police nalazila se droga, oružje, gotovina...


100posto
17.07.2019.20:00

Kada je policija upala u jednu kuću u okolici Sydneyja nisu ni sami vjerovali što ih čeka u tom domu. Naime, ni u najluđim snovima nisu očekivali da će pronaći tajna vrata i tako raskrinkati veliku sofisticiranu operaciju preprodaje droge koju je vodila jedna kolumbijska banda.

Iza tajnih vrata policija je pronašla novac, drogu, replike pištolja, bežične odašiljače... Navodno, cijela kuća je pregrađena tako da ima tajne prostorije kako bi se vodila velika operacija dilanja droge.

Tajna iza ormara

Iako je racija izvedena prije skoro dvije godine kada su inspektori pronašli tajne sobe u podrumu u koji se ulazilo kroz vrata skrivena iza 'police s knjigama' ovih su dana fotografije iscurule u javnost.

Policija traži i pomagače

Iza naizgled obične police nalazila se droga, oružje, gotovina... Vlasnik kuće, 45-godišnji muškarac, optužen je za nekoliko krivičnih djela, uglavnom vezanih za trgovinu drogom. On je prije nekoliko mjeseci priznao krivnju i osuđen je na tri i po godine zatvora, a policija je prošlog tjedna ponovno ušla u njegovu kuću kako bi pronašla dodatne dokaze i raskrinkala i druge sudionike ove operacije.

policija

droga

Kolumbija

racija

krijumčari

newsletter

Prijavite se na Newsletter