video: poroci miamija

Policajac je priveo playboyevu zečicu i njezine prijateljice. Kad je to čuo šef postaje, poludio je i sad mu zbog ljepotica prijeti otkaz


Daniel Radman
09.10.2019.09:15
Policajac je priveo playboyevu zečicu i njezine prijateljice. Kad je to čuo šef postaje, poludio je i sad mu zbog ljepotica prijeti otkaz
Screenshot Instagram

sažeto

Problem je u tome što su djevojke, predvođene playboyevom zečicom Francia James, bile posve nevine


Daniel Radman
09.10.2019.09:15

Policajac iz Miamija našao se u neobranom grožđu, čak mu i prijeti otkaz, samo zato što je tri oskudno odjevene djevojke sproveo do policijske postaje. Kad ih vidi, na prvu bi netko mogao pomislio da su dame na javnom mjestu remetile javni red i mir – i kod nas je bilo takvih kazni zbog golotinje – no stvar je nešto kompliciranija.

Problem je u tome što su djevojke, predvođene playboyevom zečicom Francia James, bile posve nevine. One su zapravo snimale filmić za Instagram priču, a policajac je – očito za vrijeme smjene – pristao odraditi cammeo ulogu.

Otpratio ih do radnog mjesta

Profimedia

James i družina, odjevene u izazovno donje rublje, inscenirale su privođenje, s rukama na leđima glumile su kako imaju lisičine i idu prema postaji, a kad su vidjele policajca – lokalni mediji su otkrili da je riječ o dugogodišnjem 'plavcu' Williamu Beekeru koji je prije Miamija radio i u New Yorku – zamolile su ga da im se pridruži te su s njime ponovile scenu.

Policajac, kao što se vidi na videu, nije imao ništa protiv toga. Stao je u 'kolonu' i otpratio ih je do ulaza na svoje radno mjesto, gdje ga je Francia upitala:

"Sviđaju li ti se dobre ili loše djevojke? Tko će nas izbaviti?"

 
 
 
View this post on Instagram

Do you like bad girls or good girls? Who’s gonna bail us out?😳👨🏻‍✈️ @maddy @juli.annee

A post shared by Francia James (@francety) on Oct 7, 2019 at 11:30am PDT

U drugom objavljenom videu zahvalila je 'Billu' što ih je pustio.

"Nema problema. Uživajte u zajednici koju volim štititi i služiti joj. Želim vam ugodan dan, dame", odvratio je policajac.

Sramota je to što mu čine

Kako James ima više od dva milijuna pratitelja, video je i u postaji primijećen istog dana, a Beeker se sumnjiči za kršenje discipline. Zapovjednik postaje pozvao je unutarnju kontrolu koja sada treba utvrditi koliko je zgriješio. Trenutno je suspendiran, barem dok se ne utvrde sve činjenice.

Kad je to čula, zečica je za medije izjavila kako je sramota da su ga poslali na 'neplaćeni dopust' zbog bezazlenog videa.

"Zbilja je bio pristojan, a nitko od nas nije mislio da čini išta loše", rekla je.

 
 
 
View this post on Instagram

Do you even lift bro? No Weights, No Problem! 🐊😳 Tag your workout partner🏋️‍♂️ @evergladesholidaypark

A post shared by Francia James (@francety) on Aug 20, 2019 at 8:58am PDT

Inače, Francia James se i krajem kolovoza suočila s bijesom javnosti zbog videa objavljenog na društvenim mrežama. Tada je radila čučnjeve s aligatorom na ramenima zbog čega su pobjesnili aktivisti za zaštitu životinja.

uhićenje

policajac

Francia James

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter