VIDEO:najbolje natjecanje ikad

Pogledajte kako to izgleda kad policajci i vatrogasci otpuste kočnice


100posto
03.08.2018.21:00
Pogledajte kako to izgleda kad policajci i vatrogasci otpuste kočnice
Screenshot/YouTube

sažeto

Od Kalifornije do Conneticuta, pripadnici snaga sigurnosti i zaštite pokazali su zavidne sposobnosti pjevanja, glume i plesa 


100posto
03.08.2018.21:00

Američki policajci i vatrogasci održali su najluđe natjecanje u lip sinkanom pjevanju (plejbek pjevanje) na najveće pop hitove današnjice poput "Uptown Funk" Brune Marsa ili "Wrecking Ball" Miley Cyrus, te postali viralni hit. 

Od Kalifornije do Conneticuta, pripadnici snaga sigurnosti i zaštite pokazali su zavidne sposobnosti pjevanja, glume i plesa u kratkim video uratcima koji i dalje uveseljavaju sve koji na njih bace oko. 

Ovo je natjecanje počelo kada je policijska postaja okruga Bexar u Texasu bacila rukavicu postaji u San Antoniu, koja je zatim izazov proširila i na druge, izazvavši pravi val diljem Sjedinjenih Američkih Država. Jedan od popularnijih hitova zasigurno je "Can't Stop the Feeling" Justina Timberlakea.

Ovi ljudi rade jedne od najstresnijih poslova, a ovim putem su željeli građanima poručiti da, iako im je primarni zadatak štititi i služiti zajednici, to ne znači da su roboti bez smisla za humor i zabavu.

policija

društvene mreže

vatrogasci

pjevanje

hitovi

natjecanje

newsletter

Prijavite se na Newsletter