prijeti mu tri godine zatvora

Perverznjak s otkopčanim hlačama napastovao žene pa našao originalno opravdanje: 'Popio sam previše viagre, trebala mi je pomoć'


Daniel Radman
08.09.2019.13:00
Perverznjak s otkopčanim hlačama napastovao žene pa našao originalno opravdanje: 'Popio sam previše viagre, trebala mi je pomoć'
Profimedia / Ilustracija

sažeto

Tvrdio da je popio viagru jer je imao dogovoren seks, ali ga je lijek 'oprao' ranije nego što je trebalo


Daniel Radman
08.09.2019.13:00

Na sudu u Nišu u Srbiji 45-godišnji muškarac suočio se s podizanjem kaznene prijave jer je otkopčanih hlača u više navrata napadao žene! Službeno, taj zločin se zove 'nedozvoljene spolne radnje', a prijeti mu novčana kazna ili, ako sudac se odluči za strožu primjenu zakona, tri godine zatvora.

No, u odnosu na druge seksualne prijestupnike, ovaj je našao posve originalno opravdanje. On tvrdi da je od žena tražio pomoć jer ga je mučila erekcija zbog previše popijenih viagri!?

Iz vozila tražio pomoć

Iz policije su procurili neki podaci, pa se čak i može rekonstruirati što je sve pervertit radio. Prvo je zastao vozilom kraj jedne žene i upitao ju može li mu ona pomoći. Ona je pomislila da mu je zaista loše te je prišla autu, a tek je onda vidjela o čemu s radi.

Profimedia / Ilustracija

Sjedio je za volanom spuštenih hlača i držao se za spolni organ. Bio je toliko drzak da mu nije smetalo ni to što je gospođa šetala s djetetom.

Potom je produžio i na semaforu se obratio djevojkama koje su čekale da im se 'otvori' crveno svjetlo.  One su ga i prijavile, a policiji nije trebalo dugo da ga pronađe i privede u postaju. 

Priča je odmah 'pala'

Njima je iznio svoju bizarnu obranu. Rekao im je kako mu je pomoć zaista bila potrebna jer je popio tri viagre s obzirom na to da je imao dogovoren seks, a kako ga je 'opralo' brže no što je planirao odlučio je olakšati si situaciju. Policiji je mrtav-hladan rekao da si nije mogao sam pomoći te je tražio žene za pomoć jer je pomislio kako će se onesvijestiti.

Naravno, policija je vrlo brzo dokazala da ove priče nemaju veze s istinom, a sad je na sudu da odluči kakvu će kaznu odrediti za 45-godišnjeg perverznjaka.

policija

uhićenje

Viagra

pervertit

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter