video: ivice, zekaš nas malo jel' da?

Patetičan prizor Todorića koji je jutros hranio golubove i nakon toga poručio da ide na izbore te da će pokrenuti Hrvatsku, pokazuje da smo dotakli moralno i društveno dno


Ana Lonjak
21.11.2018.11:10
Patetičan prizor Todorića koji je jutros hranio golubove i nakon toga poručio da ide na izbore te da će pokrenuti Hrvatsku, pokazuje da smo dotakli moralno i društveno dno
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Ana Lonjak
21.11.2018.11:10

Nakon što je jučer Županijski sud pustio na slobodu Ivicu Todorića i to nakon što je uplatio jamčevinu u protuvrijednosti od milijun eura, najpoznatiji hrvatski osumnjičenik za teška kaznena djela danas je posjetio svog frizera  Nenu kod kojeg je godinama svako jutro išao na frizuru. 

I tako nakon što je jučer Gazda pušten te je prespavao u Kulmerovim dvorima, jutros se zaputio kod frizera, a prije toga odlučio je nahraniti  golubove u parku, što je uvijek isticao da mu je omiljena i svakodnevna aktivnost. A zbog nje je skoro u Londonu odveden na policiju, barem je tako rekao u jednom intervjuu. No, ovdje ni zbog golubova, a  isto tako ni zbog teškog kaznenog djela nije u zatvoru, još. A nekako strahujemo da i neće biti. 

I taj prizor dok bivši šef Agrokora hrani golubove pokazuje svu apsurdnost i dno našeg sustava i društva, u kojem se Todorić sprda sa svima nama.

Njegova odvjetnica Jadranka Sloković na novinarsko pitanje tko su ljudi koji su skupili novac za jamčevinu je jučer rekla: "Novinari, pa to nas ni sud ne pita. Vidite da je bilo teško. Skupljali su ga čak tri dana". 

Fenomenalno bi se uklopio u sliku tipičnog hrvatskog političara

I ta patetična izjava da su čak tri dana, zamislite tri dana, skupljali novac je "lijepa" pljuska svakom vrijednom i poštenom građaninu ove zemlje, a to su komentirali i sami korisnici društvenih mreža koji su pozivali svoje prijatelje da i oni za njih skupe milijun eura i to u tri dana. 

I onda nakon svega današnja Todorićeva izjava za koju nadamo se da se samo šali, ali znate kako se kaže nada je ku*va, i u kojoj najavljuje da ide na izbore te da će "osvojiti vlast i pokrenuti Hrvatsku", je toliko grozomorna i potencijalno opasna. Naime, brojni političari imaju optužnice i provjerili su milijune da, nažalost Ivica Todorić, bi se fenomenalno uklopio u sliku tipičnog hrvatskog političara. I isprike, časnim, ali rijetkim iznimkama.  

zatvor

Ivica Todorić

izbori

jamčevina

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter