video: mladić i djevojka uhvaćeni na djelu

Par se prepustio strastima na luftiću, nije im ni najmanje smetalo što ih ekipa s plaže promatra u akciji i navija


100posto
16.07.2019.12:35
Par se prepustio strastima na luftiću, nije im ni najmanje  smetalo što ih ekipa s plaže promatra u akciji i navija
Profimedia / Ilustracija

sažeto

Kako se čini prema video-snimci, nisu bili nešto previše udaljeni od plaže, a kad je već tako netko se primio mobitela i sve to ovjekovječio


100posto
16.07.2019.12:35

Mladić i djevojka uhvaćeni su na djelu u grčkom ljetovalištu Leptokarya. Bez ikakve zadrške prepustili su se strastima na luftiću, nije im ni malo smetalo što su na plaži drugi turisti.

Kako se čini prema video-snimci, nisu bili nešto previše udaljeni od plaže, a kad je već tako netko se primio mobitela i sve to ovjekovječio. Snimka je na putu da postane viralni hit, što bi moglo zadovoljiti egzibicionističke apetite ovog para. Da im pozornost smeta, valjda to ne bi to radili. 

Da stvari budu zanimljivije, gledatelji komentiraju par na nama razumljivom jeziku, najvjerojatnije se radi o turistima iz Srbije. To i ne bi treabalo čuditi jer je Leptokarya ljetovalište popularno među njihovim turistima. Riječ je o gradiću 80 kilometara udaljenom od Soluna. 

Nije ovo prvi egzbicionistički slučaj ovog ljeta, krajem lipnja dvoje turista zanijelo se kod nas na Stradunu. Nakon romantične šetnje po Dubrovniku i oni su se 'bacili na posao', no u jednom trenutku su ipak povukli ručnu i shvatili da Stradun baš i nije najbolje mjesto za vođenje ljubavi.

seks

egzbicionisti

newsletter

Prijavite se na Newsletter