Pretužna stvarnost

Pao je mrtav u kuhinji, našli ga tek nakon tri godine, no ono što tvrdi njegova majka je stravično


100posto
24.11.2019.18:00
Pao je mrtav u kuhinji, našli ga tek nakon tri godine, no ono što tvrdi njegova majka je stravično
iStock

sažeto

Bivši marinac pronađen je mrtav u svom stanu, nakon tri godine, majka tvrdi da ga je cijelo vrijeme tražila


100posto
24.11.2019.18:00

Stravična i tužna sudbina zadesila je veterana američke mornarice. Njegov život nije izgubljen u borbi, u ratu, nego u miru, u njegovom gradu. Tijelo mu je pronađeno u njegovom stanu u Dallasu u Texasu čak tri godine nakon što je umro. Taj je slučaj otvorio mnoga pitanja - u kakvom svijetu to živimo.

Nestanak Ronalda Waynea Whitea obitelj je nekoliko puta prijavila policiji, a njegovo tijelo je pronađeno tijekom pregledavanja stanova u stambenom kompleksu, zato što stanari nisu koristili vodu, javlja BBC.

Djelatnici koji su provalili vrata u stanu, tijelo su pronašli na kuhinjskom podu. Čovjek je 2016. imao 51 godinu, živio je sam nakon što se razveo od supruge. Nakon što je napustio mornaricu radio je u poslovima vezanima uz sigurnost, zbog posla je često putovao izvan SAD-a.

Nitko nije htio napraviti potragu

Njegova majka Doris Stevens živi na Long Islandu u New Yorku kazala je kako se redovito čula sa sinom, sve dok odjednom pozivi nisu prestali prije tri godine. Nekoliko puta je prijavljivala sinov nestanak, ali rečeno joj je da ne mogu pokrenuti istragu jer je riječ o odrasloj osobi koja često putuje u inozemstvo zbog posla.

"Moje glavno pitanje je kako je moj sin mogao umrijeti u tom stanu, a da nitko ništa ne zna. Danima sam patila, pogotovo vikendima i praznicima. Nitko mi nije htio pomoći da ga pronađem", kazala je žena.

Stan mu je bio na trećem katu, bio je dobro izoliran, svi su prozori biti zatvoreni i zaključani. Stanarina je redovito plaćana iz mirovinskog fonda mornarice.

Marinac je pronađen u ležećem položaju na kuhinjskom podu, u stanu su pronađeni i lijekovi za dijabetes iz 2016. Auto koji se cijelo vrijeme nalazio u garaži je zahrđao.

smrt

marinac

newsletter

Prijavite se na Newsletter