OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA

Ovo je napadač na podzemnu željeznicu u Sankt Peterburgu?▶️


Ružica Matić
03.04.2017.18:50
Ovo je napadač na podzemnu željeznicu u Sankt Peterburgu?▶️
Screenshot

sažeto

Imao je prljave čizme i torbe iz kojih je dopirao čudan miris. Bio sam s njim na pokretnim stepenicama, rekao je svjedok napada


Ružica Matić
03.04.2017.18:50

Mediji su objavili fotografiju čovjeka kojeg policija navodno traži zbog terorističkog napada u podzemnoj željeznici u Sankt Peterburgu u kojem je ubijeno više ljudi. 

Na fotografiji loše kvalitete je bradati srednjovječni čovjek s crnom kapom na glavi.

Ruski portal Fontanka tvrdi da je taj muškarac ušao na stanicu Petrogradskaja dvadeset minuta prije no što se u vlaku dogodila eksplozija, javlja Hina.

Agencija Interfax prije toga je objavila da su napadača snimile nadzorne kamere.

Rusko državno odvjetništvo nazvalo je eksploziju u Sankt Peterburgu terorističkim činom. Zasad ima devet smrtno stradalih i 20 ozlijeđenih prema službenim podacima. Ruski mediji javljaju kako prema neslužbenim podacima ima više od deset mrtvih, a Fontanka piše o 14 mrtvih.

Ren TV objavila je snimku nadzornih kamera na kojoj je navodno čovjek kojeg sumnjiče za napad. Na snimci muškarac stoji na trgu Haymarket i gleda u mobitel, a potom odlazi, potpuno miran.

"Imao je prljave čizme i torbe iz kojih je dopirao čudan miris. Bio sam s njim na pokretnim stepenicama", ispričao je svjedok napada.

Pogledaj video.

napad

podzemna željeznica

Sankt Peterburg

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter