'BoJo' se samo pravi bedast

'Ovaj lik je urođeni lažljivac s mračnim, skrivenim namjerama', astrolozi u transu nakon što su vidjeli Borisovu natalnu, ali ne predviđaju da će se 'proslaviti'


Valerija Bebek
07.09.2019.14:00
'Ovaj lik je urođeni lažljivac s mračnim, skrivenim namjerama', astrolozi u transu nakon što su vidjeli Borisovu natalnu, ali ne predviđaju da će se 'proslaviti'
Profimedia

sažeto

Poznate astrologinje revoltirane politikom novog britanskog premijera oštro su prikazale njegov karakter


Valerija Bebek
07.09.2019.14:00

Poznate astrologinje koje su angažirane i od nekih poznatih časopisa, analizirale su natalnu kartu Borisa Johnsona. Duo astrologinja koji djeluje pod nazivom Saturn Sisters (Saturnove sestre), na društvenim mrežama često uz općenite analize i predviđanja, komentiraju i aktualne pojave i osobe.

Ovog puta 'bacile su oko' na natalnu kartu najnovijeg engleskog premijera koji je svojim ponašanjem, zahtjevima za ukidanjem parlamenta i forsiranjem Brexita užasnuo stanovnike 'Otoka', a i ostatak svijeta. Pa evo što kažu.

"Ovaj lik… ukratko o natalnoj karti Borisa Johnsona je 'urođeni lažljivac s mračnim, skrivenim namjerama'. S četiri osobna planeta u znaku 'uvijek postoje dvije strane priče' blizanaca, mjesecom koji uvijek ima dobar predosjećaj u škorpionu u prvoj kući i kvadratom Saturna i Marsa - postoje sociopatske sklonosti. Sve je to sakriveno vanjštinom kojom upravlja podznak u vagi.

Profimedia

On nije potpuni glupan kao Donald Trump, također njegov blizanac kojem nalikuje kao da su braća. Ali Borisova poruka briše se nakon što će Neptun kvadrirati Merkur. Neće dobiti ovaj krug, a kako se čini ni idući", oštro su napisale astrologinje.

Saturn Sisters su Sherene Schostak i Stefanie Iris Weiss, žene aktivno održavaju svoju stranicu, izdale su nekoliko astroloških knjiga, a imaju i redovitu suradnju s britanskim izdanjem časopisa Elle, gdje rade kao 'kućne' astrologinje.

Ni Trump nije mnogo bolji

Jednom prilikom, u suradnji s Viceom, jedna od sestara analizirala je i natalnu Kartu Donalda Trumpa, također blizanca. "Sunce je u konjunkciji s uranom u njegovoj 10. kući. To mnogo govori o njegovom odnosu s ocem i ideji moći... Ali on ima ozbiljne probleme zbog mame - što se vidi u konjukciji Saturna i Venere, koji se onda prenose na probleme sa ženama općenito. Nije u mogućnosti odvojiti ono što smatra privlačnošću od mržnje, ili ih krivi za sve što je pošlo po krivu - ili ako ćemo ići vrlo duboko njih krivi zato što ne voli sebe.

Profimedia

Osim što ima otvoreni bijes, on uz to ima i potisnuti bijes. Tako da sve njegovo bjesnilo koje vidimo nije ni približno to. I Mars i pluton su u 12. kući, ali su nekako skriveni. Definitivno je sposoban za nasilje...", dio je analize Donalda Trumpa.

Donald Trump

astrologija

Boris Johnson

natalna karta

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter