video: za bijelu kuću važno je biti lijep?

Otkriveno kako je ovaj političar imao cijeli niz plastičnih operacija prije ulaska u borbu za predsjedničku nominaciju, a kirurzi su zgroženi koliko je to loše odrađeno


100posto
20.09.2019.10:20
Otkriveno kako je ovaj političar imao cijeli niz plastičnih operacija prije ulaska u borbu za predsjedničku nominaciju, a kirurzi su zgroženi koliko je to loše odrađeno
Reuters

sažeto

Nije ovo prvi put da se Biden odlučio malo uljepšati, već je imao "zahvate" na kosi, zubima i licu. Jedan vodeći kirurg potvrdio je da je "dodavao" kosu Bidenu


100posto
20.09.2019.10:20

Joe Biden, najjači demokratski kandidat za predsjednika SAD-a ovih se dana našao pod lupom javnosti i to zbog svoga izgleda. Naime, ožiljci na licu najjačeg demokratskog kandidata, tvrde plastični kirurzi,  rezultat su operacije koja je obavljena prije nego što je pokrenuo predsjedničku kampanju 2020. godine.

Veliki vertikalni ožiljci koji počinju na vrhu vanjske strane njegovog ušnog kanala do otprilike centimetar ispod režnja mogu se vidjeti s obje strane lica bivšeg potpredsjednika. Odvojeni vodoravni ožiljci protežu se od njegovog uha do gornjeg dijela vrata.

"On je imao zatezanje, nema sumnje"

Spomenuti ožiljci, prema riječima plastičnih kirurga koji su pregledali njegove fotografije, posljedica su zatezanja lica. Tijekom postupka, kako objašnjavaju kirurzi, napravljeni su rezovi pored Bidenovih ušiju i sa stražnje strane glave kako bi se uklonila suvišna koža i stvorio zategnuti izgled lica.

"On je imao zatezanje, nema sumnje", potvrdili su kirurzi, koji su ocijenili da su ožiljci još svježi tako da se nedavno potvrdnuo ovom zatezanju. No, smatraju da je operacija loše odrađena: "Ožiljci dolaze predaleko od njegovog uha. To je vrlo teško ispraviti."

"Problem sa njegovom operacijom jest taj što je tamo očigledna", rekao je dr. Cap Lesesne, ugledni njujorški estetski kirurg, koji je navodno po tim pitanjima savjetovao i Hillary Clinton. 

Jako loše odrađen posao

Lesesne je opisao kako javne osobe obično planiraju operacije dvije do tri godine prije nego što se očekuje da budu pod reflektorima, tako da liječnik može procijeniti kako bi potencijalni ožiljci izgledali pod osvjetljenjem. Muškarcima su potrebne različite kirurške tehnike jer obično ne nose šminku osim kada su na televiziji.

No, nije ovo prvi put da se Biden odlučio malo uljepšati, već je imao "zahvate" na kosi, zubima i licu. Jedan vodeći kirurg potvrdio je da je "dodavao" kosu Bidenu.

Već 1987. godine novinar je upitao Bidena je li je izvršio transplantaciju kose, a on je na to odgovorio: "Pogodi. Moram čuvati neku tajnu u svom životu".

Ružičast ožiljak, prema doktorima, ukazuje da je postupak napravljen između šest mjeseci do dvije godine. Također su uočili da  još uvijek postoji višak kože ispod Bidenove brade, tako da su složni u tome da operacija i nije baš dobro napravljena.

operacije

Joe Biden

kandidat

facelifting

newsletter

Prijavite se na Newsletter