Nije nemoguća teorija

Otkriven razlog zašto je ubijen David Dragičević? Bivši odvjetnik obitelji iznio teoriju


100posto
01.06.2019.18:00
Otkriven razlog zašto je ubijen David Dragičević? Bivši odvjetnik obitelji iznio teoriju
Robert Fajt/Cropix

sažeto

Ubojica je onaj čiji je novac na računu, tvrdi odvjetnik


100posto
01.06.2019.18:00

Odvjetnik Duško Tomić je u emisiji ''Izazovi'' BN TV ponovio da je David Dragičević ubijen, međutim, po prvi put otkrio je i motive ubojstva koji su javnosti sve do jučer bili nepoznanica, zašto bi neko uopće želio ubiti Davida.

Duško Tomić je bio u odvjetničkom timu koji je obitelj angažirala u slučaju Davida Dragičevića. Govorivši o istrazi, Tomić je rekao da je došao do pouzdane informacije da je motiv tog ubojstva "hakerski ulazak u jedan račun gdje je ogroman novac", prenosi Avaz.ba.

Nije otkrio šifru

"Imam saznanja da je pokojni David, kao veliki stručnjak, ušao u sistem i otkrio veliki novac, da je promijenio šifru i da tada, kada su ga stisnuli, nije znao reći koja je to nova šifra ili nije htio i da je uslijed toga izgubio život. Ili su ga ubili pa bacili, ili su ga jurili pa ubili ili je on skočio... To više nije bitno, momak je mrtav", rekao je Tomić.

Dodao je da mu je tada Davor Dragičević rekao "da je on znao i da je tu šifru zaštitio s pet sistema".

"Tada sam rekao da o tome moramo obavijestiti i javnost i da idemo do tih laptopa i da se utvrdi čiji je taj novac - čiji je novac taj ga je i ubio! Ja sam to i naglasio na jednoj konferenciji. Nakon toga Davor me pozvao i rekao: 'Zaboravi više ovu priču, ti si moj advokat'", rekao je Tomić, navodeći da je Davoru objasnio da je on odvjetnik istine i da je tada došlo da raskola, odnosno razlaza.

pravda za davida

david dragičević

newsletter

Prijavite se na Newsletter