video: veliki obrat tajanstvenog nestanka

Otkrivaju li ovi satelitski snimci ključan dokaz o sudbini kobnog leta malezijskog aviona i je li ovo razlog zašto se prava istina nikada neće saznati


100posto
18.04.2019.14:05
Otkrivaju li ovi satelitski snimci ključan dokaz o sudbini kobnog leta malezijskog aviona i je li ovo razlog zašto se prava istina nikada neće saznati
Reuters

sažeto

Izuzetno teška raketna paljba sa svih strana jednostavno je vrlo jasna na ovim snimaka,  tvrdi ona. 


100posto
18.04.2019.14:05

Što se dogodilo s avionom kompanije Malaysia Airlinesa i dalje pet godina od njegova nestanka je misterija i svako malo pojavi se neka nova teorija što se dogodilo. Avion s 239 putnika i članova posade na letu MH370 od Kuala Lumpura do Pekinga nestao je 8. ožujka 2014., a najnovija otkrića pokazuju da je možda razlog njegova nestanka taj što je oboren raketnom paljbom.

Tako jedna Amerikanka tvrdi da je pronašla neoboriv dokaz što se točno dogodilo toga dana. 

Mnogi vjeruju u ovu teoriju 

Screenshot

"Pronašla sam satelitske snimke koje na prvi pogled izgledaju normalno. No, avion je oboren odmah nakon što je napustio malezijski zračni prostor. Izuzetno teška raketna paljba sa svih strana jednostavno je vrlo jasna na ovim snimaka",  tvrdi ona.  Snimke o kojima ona govori možete pogledati ovdje.

No, nije samo ona uvjerena u ovakav rasplet situacije, sličan stav iznijelo je i nekoliko članova obitelji koji su izgubili svoje drage na tom kobnom letu. Ako je uistinu to razlog nestanka, i riječ je o raketnoj paljbi, možda i zato nekima otkrivanje prave istine što se dogodilo s avionom ne bi odgovaralo pa i pet godina od njegova nestanka i dalje ne postoje nikakvi konkretni odgovori. 

Leži li na dnu Indijskog oceana

Do sad je pojavilo bezbroj teorija gdje bi se avion mogao nalaziti, a mnogi stručnjaci došli su do zaključka da bi on mogao ležati na dnu Indijskog oceana u tisućama dijelova nedaleko od nekadašnje zone potrage.

U dokumentarcu "Drain The Oceans"  stručnjaci tvrde da znaju točnu lokaciju MH370. Avion, odnosno, ono što je ostalo od njega, nalazi se 35 stupnjeva južno na liniji poznatoj kao sedmi luk, koja se odnosi na vrijeme kada je letjelica posljednji put poslala satelitsku poruku.

Uz pomoć specijalne kompjuterske grafike, tim istraživača ovog dokumentarca "isušio" je ovu oblast pokušavajući dočarati  kako bi avion mogao izgledati. Ako je istina ovo što kažu, ostaci aviona na tom području mogli bi biti rasuti kilometrima. Motor bi bio u jednom komadu, ali bi trup aviona bio u tisućama komada. 

avion

nestanak

Malezija

kobni let

newsletter

Prijavite se na Newsletter