video: pravda za davida

Otac ubijenog Davida Dragičevića svima pokazao da ima snimku sinova ubojstva: 'Mi znamo tko su ubojice'


Mia Peretić
08.04.2019.08:05
Otac ubijenog Davida Dragičevića svima pokazao da ima snimku sinova ubojstva: 'Mi znamo tko su ubojice'
Damir Krajac / CROPIX

sažeto

Tvrdi da snimku pušta u javnost ako njegov sin ne dobije pravdu


Mia Peretić
08.04.2019.08:05

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, uključio se u Dnevnik BHT putem Skypea iz Austrije, gdje trenutno boravi, i pokazao, kako navodi, USB na kojem se nalaze snimke nadzorne kamere iz noći Davidova nestanka. 

facebook/pravda za davida

'Mi znamo tko je ubio Davida'

Na prvu godišnjicu prve sahrane svoga sina u emisiji uživo govorio je o traganju za pravdom i ljudima koji se u BiH bore za istinu o ubojstvu njegovog sina:

"Mi znamo tko je ubio Davida. Davor Dragičević ima sve što je rekao, 18.3.2018. godine, snimku s kamere Raiffeisen banke u 2:32 sata", naveo je Davor.

'Istinu znaju i Dodik i Lukač, ako ne dobijemo pravdu, snimku puštam u javnost'

Rekao je da istinu znaju i Milorad Dodik i Dragan Lukač koji su, kako tvrdi, gledali ovu snimku, te da ako njegovo dijete ne dobije pravdu, spornu snimku će pustiti u javnost, prenosi b92.

“Ja nisam čovjek koji u životu pravi kompromise, u priopćenje, pisanu formu, ja u to ne vjerujem. Dok se ne dogodi nešto konkretno, mene ostalo ne zanima. Kao što je rekao i moj odvjetnik, mi istinu znamo, znamo tko su ubojice Davida Dragičevića i tko su ubojice Dženana Memića. Potrebni su nam konkretni potezi", rekao je Dragičević i pokazujući USB dodao da će u BiH biti "krvavi rat".

ubojstvo

snimka

pravda za davida

davor dragičević

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter