VIDEO (18): Izmotavanje mu nije pomoglo

Ostao bez posla zbog gole plavuše koja je na pumpi kupovala piće


100posto
23.08.2018.08:00
Ostao bez posla zbog gole plavuše koja je na pumpi kupovala piće
Screenshot/YouTube

sažeto

Sudac se pravdao kako muškarac na snimci nije on jer je njegov trbuh puno manji. Ispostavilo se da nije bilo baš tako


100posto
23.08.2018.08:00

Predsjednik Okružnog suda u Stavropolu, Yury Makarov, dao je ostavku nakon što se na internetu pojavila snimka plavuše kako potpuno gola ulazi na benzinsku pumpu, a u njezinoj se pratnji nalazio muškarac za kojeg su mnogi građani komentirali da je upravo Makarov, piše RT.

"Na toj pumpi nisam bio godinu dana, a i čovjek sa snimke uopće ne liči na mene. Ja nemam toliki trbuh. Postoji samo mala sličnost, ni moja žena ni prijatelji ne misle da sam to ja", rekao je.

Makarov je tvrdio da se protiv njega vodi hajka, te da je moguće kako su sve organizirali čečenski teroristi ili njihovi saveznici, s obzirom da je prije točno 16 godina jednog od vođa čečenske terorističke skupine osudio na 16 godina zatvora. 

Nakon presude je dobivao prijetnje, a nedavno mu je na ulici prišao jedan muškarac i rekao mu da bi trebao obratiti pažnju na vijesti s interneta. 

Kasnije je promijenio priču, priznavši da je to ipak bio on. Tvrdio je kako je vidio golu ženu na cesti, te ju pokupio kako bi joj pomogao. Kako god bilo, gola ga je plavuša stajala radnog mjesta.

Rusija

sudac

ostavka

snimka

benzinska pumpa

gola žena

newsletter

Prijavite se na Newsletter