ŽENE KOJE SE SEKSAJU S PAROVIMA

Ona je uživala gledajući ga kako mi pruža užitak, on je uživao gledajući kako ja pružam njoj. Predivan je osjećaj kad uđeš u nečiju intimu'


Daniel Radman
19.11.2019.20:00
Ona je uživala gledajući ga kako mi pruža užitak, on je uživao gledajući kako ja pružam njoj. Predivan je osjećaj kad uđeš u nečiju intimu'
iStock

sažeto

U online-istraživanju svaka peta žena je priznala kako je imala seks u troje. One koje love parovi u svingerskom se slengu nazivaju 'jednorozima'


Daniel Radman
19.11.2019.20:00

Rebecca je svoj prvi seks u troje imala kao 19-godišnjakinja. Izašla je van s dečkom, a nakon pijane noći pridružila im se jedna djevojka. Sjećanja su joj ostala 'negdje u magli', no bilo je, kaže, dovoljno uzbudljivo da to iskustvo poželi ponoviti. Ona i dečko su počeli izlaziti u svingerske klubove, kreirali su profil na aplikaciji za dejtanje u potrazi za trećom osobom.

Dvije godine poslije prekinuli su vezu.

Tko su jednorozi, a tko lovci?

iStock

Bilo je to vrijeme za novi početak, prisjeća se Rebbeca, koja nije htjela odustati od onog što je uzbuđuje. Jedino što se promijenilo u priči jest da je od 'lovca' postala 'lovina'. Naime, žene koje se u seksu pridružuju postojećem paru u svingerskim krugovima nazivaju se 'jednorozima' ('unicorn'), dok se, shodno tome, parovi koji traže žene nazivaju 'lovcima na jednoroge'.

Zanimljivo, 2014. je provedeno veliko globalno istraživanje koje je pokazalo kako se u dvogodišnjem periodu udvostručio broj žena koje su probale seks u troje, tada je 20 posto izjavilo da su imale takvo iskustvo. Dakle, svaka peta ispitanica.

Danas 29-godišnja Rebecca otvoreno priznaje da je bila u jedanaest 'trojaca', uglavnom se radilo o parovima, a tomu i teži. Stvaranje dugoročnih odnosa daleko je više privlači nego zabave za jednu noć. Sa svojim prvim parom još je u kontaktu. Počeli su chatati, kasnije su se družili preko web-kamere, a nakon šest tjedana su izašli skupa. Onako neobavezno, vožnja automobilom, šoping, nekoliko pića... Između njih se stvorila jaka kemija, a poslije su završili u krevetu.

Odmah napominje da je ključna stvar za 'jednoroga' ne izazvati ljubomoru. S njima je naučila lekciju, dogodila joj se pomalo neobična situacija - ljubomoran je bio muški dio para.

"Nedugo nakon što smo se počeli seksati, dobila sam poruku od nje. Napisala je kako ne želi da mi bude neugodno, ali da se njemu čini kako me ona puno više zanima. A ja sam se previše fokusirala na nju baš zato što sam se brinula kako bi on mogao reagirati. Sad puno bolje hendlam situacijom, nikome ništa ne moram nadoknađivati."

Uživam biti u centru pažnje

Kako ima iskustva i kao 'jednorog' i kao 'lovkinja', usporedila je te dvije uloge. Kaže da se bolje osjeća u ovoj prvoj ulozi, posebno uživa promatrati intimu parova.

'Uživam biti u centru pažnje... parovi se jako uzbude kada te uključuju u svoj odnos, biti dijelom toga daje mi osjećaj da sam posebna."

Ujedno, i drugim djevojkama dala je preporuke kako se naći u savršenom trojcu. Za početak, ako se nalaze preko interneta, kaže da obavezno razmjene slike i lica i tijela te da traže zajedničku sliku para. Komunicirati se mora s obje osobe. Prvi spoj, preporučuje, mora biti 'društveni', bez seksa. Tako se mogu pobliže upoznati, vidjeti tko što voli, odrediti neke granice. I, konačno, treba biti posve siguran da je žena biseksualna, ili barem znatiželjna, inače je 'jednorog' u velikom riziku da nekoga povrijedi.

Jednorozi su i udane žene

profimedia

No, ne upuštaju se samo slobodne žene u seks u troje s parovima. Gemma je udana, majka je, a sa suprugom živi u otvorenom braku. Unatrag nekoliko godina spavala je s više muškaraca, u zadnje vrijeme bira isključivo parove.

"Mislim da je ovo bolja opcija za moju osobnu sigurnost. Ionako nemam previše vremena za 'ispipavanje' potencijalnih muških partnera. Otvorila sam profil na aplikaciji za ljude koje su u braku, čisto da si skratim vrijeme, a ujedno i pogledam kakve se prilike nude. Stavila sam svoju fotografiju, klasičnu, vidi se samo četvrtina lica, ležim na trbuhu s guzom u prvom planu", otkrila je.

Svoje zadnje iskustvo imala je za vrijeme poslovnog puta. Deset dana je bila razdvojena od obitelji, nakon posla koji joj je trajao i po dvanaest sati dnevno osjećala se usamljeno te je pronašla par koji joj se činio privlačan, a prema profilu privlačile su ih slične stvari.

"Poslala sam im kratku poruku, ispričala se što sam toliko direktna, napomenula da sam u gradu još dvije noći i pitala jesu li zainteresirani naći se sa mnom. Bili su. Javio mi se muškarac, Tim, poslao mi je odmah njihove slike, svakog od njih, bez odjeće. I bez lica. No, lica sam im vidjela preko aplikacije, svidjeli su mi se. Uskoro sam im vratila slične fotografije, razmijenili smo komplimente i onda se bacili na 'logistiku'."

Dogovorili su se za istu večer, a Tim je potvrdio da je i njegova djevojka, Emma, dala zeleno svjetlo.

Adresu je ostavila prijateljici

Te večeri Gemma je imala još jedan dogovor, večeru s prijateljicom koju godinama nije vidjela. Popile su nekoliko koktela, zabavile se, a kad su se razišle poslala je Timu i Emmi poruku s pitanjem jesu li još zainteresirani. Emma joj je poslala njihovu adresu, uzela je taksi i zaputila se prema 'lovcima'.

Rekla im je da je za svaki slučaj, ako stvari pođu po zlu, njihove podatke proslijedila prijateljici koja joj i inače služi kao zaštita u takvim situacijama; još se i našalila kako se nada da nisu serijske ubojice.

"Upuštanje u potencijalno glupu i opasnu situaciju je neodgovorno od mene, imam obitelj, malo dijete. No, to je ono što me privlači u takvim okolnostima, bijeg od pomnog planiranja, pažljivo tempiranog života u kojem sam obično. Poslala sam im i poruku da sam nervozna i da me brzo treba poljubiti. To je najbolji način kako se tjera nervoza. Dok sam putovala, oni su mi javili da im je stigao cimer i da ćemo morati biti tihi."

Vozač joj je ostavio na krivoj adresi pa je lutala uličicom dok nije naišla na dobro građenog muškaraca.

'Ja sam zamijenjiv dio'

Profimedia

"Gemma?", javio joj se Tim i odmah je poljubio. Uveo ju je u kuću, primio za ruku i odveo prema spavaćoj sobi. Na krevetu ju je dočekala Emma, odjevena u bijeli negliže.

"Uživala sam biti dio njihove intime, osjećala se počašćeno što sam pozvana u njihov svijet. Kao 'jednorog', na neki način imam ulogu 'sex cheerleaderice'. Njoj govorim kako je sretna što ima takvog partnera, kako je dobar, a njemu kažem kako je sretan što ima nju, kako je predivna i seksi. Ona je uživala gledajući ga kako mi pruža užitak, on je uživao gledajući kako ja pružam njoj."

"U ovoj igri zapravo nisam važna ja, radi se o njima, a ja sam zamjenjivi dio. No, uživam biti 'jednorog'. Kontroliram sve od trenutka kad sam im poslala poruku na aplikaciji, ja sam ta koja je odlučila otići do njih, ja sam ta koja je odlučivala kako će se trojac posložiti, sa svakim korakom." 

"Kad smo se pozdravili, i kad sam otišla, osjećala sam se zadovoljno. I osnaženo. Kao predivno i iznimno rijetko biće kakav i jest 'jednorog'."

jednorog

seks u troje

trojac

svinganje

svingeri

lovci na jednoroge

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter