maras se na fejsu zapitao treba li sdp-u?

Odgovori pratitelja su briljantni, a ovo su samo neki od njih: 'Crveni tigru slušaj svoje srce. Ne trebaš ni tvojoj ženi, a kamoli SDP-u'


Daniel Radman
06.06.2019.11:00
Odgovori pratitelja su briljantni, a ovo su samo neki od njih: 'Crveni tigru slušaj svoje srce. Ne trebaš ni tvojoj ženi, a kamoli SDP-u'
Damjan Tadic / CROPIX

sažeto

Reakcije je uspio isprovocirati, a može biti zadovoljan i s odgovorima. Velika većina ga je podržala.


Daniel Radman
06.06.2019.11:00

Saborski zastupnik SDP-a Gordan Maras putem Facebooka je 'zacimao' svoje pratitelje prilično bizarnim pitanjem. "Neki misle da ja SDP-u ne trebam. Što vi mislite?" U svakom slučaju, reakcije je uspio isprovocirati, a može biti zadovoljan i s odgovorima. Velika većina ga je podržala.

Maras na voleju

No, neki su jedva dočekali da im sjedne 'na volej'.

"Ne trebaš ni tvojoj ženi a kamoli SDP-u", napisao je jedan komentator Marasovog posta.

Na sličnom tragu su bile i neke druge izjave, napisane s nešto manje duha. "Treba li SDP tebe?", "Ne trebate ni ti ni SDP", samo su neke od takvih primjera.

Opasne zvjerke

Damjan Tadic / CROPIX

Za neke je pak na prvu teško razaznati jesu li riječi podrške ili su toliko natopljene sarkazmom. Bilo kako, Marasa su usporedili s opasnim zvjerkama.

"Ti si naš dragi pitbull, zagorčaj im život pokvareni", stoji u jednom komentaru, dok drugi kaže: "Crveni tigru slušaj svoje srce. Srdačno tvoj prodavač knjiga."

Maras kao Bond

Pala je i usporedba s najslavnijim tajnim agentom.

"Gordan Maras lucidan je da jedan 007 politički ili James Bond je potreban SDP-u bez sumnje jer dosadašnji angažman Gordana Marasa je više nego pozitivan."

Naravno, bilo je i onih kojima post nije nikako sjeo...

"Postao si naporan više, kakve veze ima naše mišljenje, pitaj svoju ekipu" i "Kupi prnje i udruzi se sa Pernarom i Bunjcem", najočitiji su primjeri takvih.

Gordan Maras

Facebook status

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter