čeka li nas show i odućih pet godina?

Nije uzela pušku, ali se ponovno uhvatila mikrofona, a komentari na Twitteru su sve! Prisjetili smo se njezinih najboljih hitova


Mia Peretić
05.08.2019.11:00
Nije uzela pušku, ali se ponovno uhvatila mikrofona, a komentari na Twitteru su sve! Prisjetili smo se njezinih najboljih hitova
Cropix

sažeto

Ako ste sumnjali, niste trebali, predsjednica je opet pustila glas


Mia Peretić
05.08.2019.11:00

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na kninskoj je tvrđavi jučer održala vatreni govor uoči obilježavanja 24. obljetnice vojno - redarstvene akcije Oluja u kojem je, emocijama svladana, izjavila kako je ponosna na poginulog vojnika Josipa Briškog, dvojicu ranjenih vojnika, a govoreći o obrani Hrvatske u Domovinskom ratu, otkrila je kako ju je grizla savjest jer i sama nije sudjelovala:

"Najradije bih uhvatila pušku i otišla na bojište, ali shvaćala sam da nije stvar samo u mecima i u suočavanju s onima koji su ispred vas", naglasivši da je imala dužnost u Ministarstvu vanjskih poslova.

Nije se uhvatila puške, ali jest mikrofona i po tko zna koji put pokazala da nema problem pustiti glas na još jednu u nizu budnica koje i inače rado pjeva. 

Nakon prijema ratnih zapovjednika na kninskoj tvrđavi Kolinda je zapjevala "U boj, u boj" iz opere "Nikola Šubić Zrinski". 

Korisnici društvenih mreža nisu propustili komentirati najnoviji predsjedničin vokalni nastup.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović inače često pokazuje sklonost ka demonstraciji svog vokalnog umijeća. Nije tajna da rado pjeva, posebno kod kuće dok kuha ili dok se tušira.

Zadnji je put nakon intervjua zapjevala katolički mega hit 'Krist na žalu'. 

S obzirom na svaku notu kojoj smo svjedočili, uočili smo da najviše voli zapjevati domaće pjesme. Posebno su joj dragi autori domoljubnih hitova poput Marka Perkovića Thompsona ili Mate Bulića.

Na svjetskom prvenstvu u Rusiji, nakon desanta na svlačionicu naših reprezentativaca, s njima je u zagrljaju otpjevala i odskakala Thompsonovu uspješnicu 'Lijepa li si".

Drugi najdraži navijački hit naše predsjednice je nešto urbanija pjesma "Srce vatreno" koju inače izvode Zaprešić Boys i reper Nered.

S Matom Bulićem u restoranu Gastro Globus zapjevala je njegovu pjesmu "Domu mom", a zanimljivo, pjesme svog trenutnog protukandidata Miroslava Škore i jednog od kumova iz trolista Škoro - Thompson - Bulić nije pjevala.

S obzirom na to da svoju kandidaturu za drugi mandat na Pantovčaku još nije službeno istaknula, već je danas, kako prenosi Dnevnik hr, u Kninu izjavila da će se "I idućih 5 godina viđati ovdje s vama kao predsjednica", u budućnosti bismo od nje mogli očekivati još bolji show. U svakom slučaju, čeka duga i raspjevana kampanja. 

Kolinda Grabar Kitarović

pjevačica

oluja

predsjednica

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter