zna ćaća kako se to radi

Nije ni zagrijao zatvorski krevet, a već ide iz Remetinca. Samo čekamo kad će se pojaviti vijest da Sanader krati dane igrajući golf


100posto
05.04.2019.14:00
Nije ni zagrijao zatvorski krevet, a već ide iz Remetinca. Samo čekamo kad će se pojaviti vijest da Sanader krati dane igrajući golf
Boris Kovacev / CROPIX

sažeto

Sanader je dobio uputnicu za specijalistički pregled, a to bi mogla biti nova epizoda u 'predstavi za javnost'


100posto
05.04.2019.14:00

Nije pošteno ugrijao svoj zatvorski krevet, a bivši premijer Ivo Sanader već bi trebao ići na svjež zrak. Procurila je vijest da je zatvorski liječnik premijeru napisao uputnicu za specijalistički pregled, a kako Remetinec tako nešto nema – evo nam Sanadera s druge strane rešetki.

Iznenađuje li ovo ikoga? Veće iznenađenje svakako je bilo što mu je Vrhovni sud preinačio kaznu i odrezao šest godina zatvora pa je po hitnom postupku iz svog doma u Kozarčevoj jučer prepraćen u Remetinec.

Kada je vrijeme za Golf?

Dragan Matic /  CROPIX

Sanader je to ocijenio 'predstavom za javnost i politički motiviranim progonom', a gledajući cijeli postupak sa strane nekako se moramo zapitati koliko ta predstava ima činova?

Poučeni starim iskustvima s moćnicima i hrvatskim pravosuđem, uopće nas ne bi iznenadilo da dođe i do novih obrata, pa da odvođenje premijera u Remetinec bude samo jedna od epizoda sapunice u kojoj više nećemo znati služi li Sanader kaznu ili ne, a najmanje bi nas iznenadilo da uskoro zaigra golf u zatvoru poluotvorenog tipa kao što je to svojedobno činio potpredsjednik vlade koja je došla poslije njega.

Uostalom, zna ćaća kako se to radi.

Ivo Sanader

Remetinec

newsletter

Prijavite se na Newsletter