PRILIKA ZA POSAO IZ SNOVA

Netflix traži ljude koji će po čitave dane pod dekicom gledati njihove serije i filmove i za to dobivati plaću


Tomislav Kukec
02.04.2018.17:40
Netflix traži ljude koji će po čitave dane pod dekicom gledati njihove serije i filmove i za to dobivati plaću
Profimedia

sažeto

Službeni naziv radnog mjesta je urednik-analitičar, no zapravo se cijeli posao sastoji od toga da radni dan provedete pred televizorom i računalom


Tomislav Kukec
02.04.2018.17:40

Ako nemate 'sreću' kao mi u redakciji 100posto, onda danas vjerojatno uživate u posljednjem danu produženog vikenda i odmarate organizam od pretjeranog unosa kalorija (a neki i alkoholnih promila), raznih delicija, šunkica, kuhanih jaja, mladog luka...

Ne bi li bilo krasno da sutra ne morate naviti budilicu i otići na posao? Da se, recimo, omotate dekicom i uz kantu kokica uživate u najnovijim nastavcima omiljene serije na Netflixu? A još bi bolje bilo da vas netko za to odluči i platiti?

Pa, vaše želje možda se mogu ostvariti. Najpoznatija svjetska platforma za gledanje komercijalnih video sadržaja na internetu - Netflix - upravo je objavila natječaj za posao iz snova- Traže osobe koje će radno vrijeme provoditi gledajući njihove sadržaje, naročito serije i dugometražne filmove. Profesionalni binge-gledatelj! Zvuči odlično!

Službeni naziv radnog mjesta je urednik-analitičar, no zapravo se cijeli posao sastoji od toga da radni dan provedete pred televizorom i računalom, te "gledate, istražujete, ocjenjujete, tagirate i analizirate sadržaj". 

Kako javlja britanski Independent, Netflix je u međuvremenu uklonio natječaj, najvjerojatnije zbog prevelikog interesa, pa ne znamo kolika se plaća nudi profesionalom "žderaču" filmova, serija i nerazumne količine kokica. 

A s obzirom da Netflix samo ove godine namjerava na internetu "isporučiti" više od 700 originalnih filmova i serija, novom zaposleniku posla sigurno neće manjkati. 

Netflix

posao iz snova

radno mjesto

natječaj

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter