jadan, 'siroti' kaže da nema ništa

Neka proda garderobu koju je na sudu nosila Vesna, to je više nego što godišnje zaradi blagajnica u Konzumu


Ana Lonjak
16.04.2018.11:20
Neka proda garderobu koju je na sudu nosila Vesna, to je više nego što godišnje zaradi blagajnica u Konzumu
Foto:Boris Kovačev / CROPIX

sažeto

Todorić može posegnuti i ormar kćeri, Ive Balent koja je poznata kao zaljubljenica u skupocjene torbe te su mediji već pisali kako se njezina kolekcija procjenjuje na 300.000 kuna


Ana Lonjak
16.04.2018.11:20

Besramnosti Ivice Todorića, uistinu nema kraja. Čovjek jednostavno živi u nekom paralelnom svijetu, a svakom novom izjavom samo pokazuje da u sebi nema ni mrvicu kajanja ne samo za ono što je radio u poslovnom smislu, nego i zbog ekstremno rastrošnog načina života sebe i svoje obitelji.

Nakon što je hrabro pred londonskim sudom izjavio da je on izgradio Hrvatsku, a sada ga žele uhvatiti ovog je puta otišao još korak dalje. Bivši prvi čovjek Agrokora tako je u intervjuu za N1 televiziju bez imalo srama izjavio da nema ništa ni on, a ni njegova djeca. 

Koji istražni zatvor? Ovo je sramota. Neka pokažu što sam uzeo

Na novinarski upit boji li se odlaska u zatvor tako je izjavio: "Za što da ja idem u zatvor? Koji istražni zatvor? Ovo je sramota. Neka pokažu što sam uzeo. Imam 25 posto objekta u kojem stanujemo, ne zato što sam to poklonio djeci koja rade 25 godina od jutra do sutra. Mogu li oni imati kakav stan? Oni su to zaradili, jedan dio prostora u kojem živimo, to je njihova imovina. Ni to ne bi imao, to je sve bilo Agrokorovo. U jednom trenutku je došla Hypobanka i rekla da imaju 150 milijuna kuna kredita i da imaju prijedlog da mi daju kredit za kuću, da on vrati novac Agrokoru, a Agrokor nama. Da bi oni radije financirali hipoteku. Da se to nije dogodilo i to bi bilo Agrokorovo. Ja ništa nemam, ništa, nigdje ništa, nijednog eura. Ali ne ja, ne moja djeca, šogor, ne moja šira obitelj ili šira obitelj. Nitko od njih", kazao je Ivica Todorić u intervjuu.

Foto: Boris Kovačev / CROPIX

U tu priču ne bi mu povjerovalo ni trogodišnje dijete, jer samo nekoliko dana ranije Todorić je ruku pod ruku došao na londonski sudu u društvu supruge Vesne koja je od glave do pete bila odjevena u najskuplje dizajnerske komade.
Gospođa Todorić tako je u rukama nosila crnu torbicu model Chanel Classic Medium Flap Bag, čija cijena se kreće više od 40 tisuća kuna. Na nogama je imala Guccijeve cipele kojima je cijena između 4000 i 6000 kuna. Eto, kada se samo zbroji iznos cipela i torbice, to okvirno ispadne 45.000 kuna koliko godišnje zarade blagajnice u Konzumu.

Dame vole skupocjene stvari

Pa ako mu je došla kriza, a znamo da nije, predlažemo Todoriću da samo proda Vesninu torbu i cipele. A može posegnuti i ormar svoje kćeri, Ive Balent koja je poznata kao zaljubljenica u skupocjene torbe te su mediji već pisali kako se kolekcija njezinih skupocjenih torbica procjenjuje na 300.000 kuna. Dovoljno je tako da proda ljubičastu Hermes torbicu koja stoji minimalno 60.000 kuna, koja je navodno najskuplja torba u Ivinoj kolekciji.

A da ne govorimo da u Londonu živi u elitnoj četvrti, "istina bog" u 65 kvadrata a ne u dvorcu, kako je navikao, pa moguće da iz te točke gledanja Todorić smatra da nema ništa.A to veliko financijsko Todorićevo ništa, želimo svima nama, a poglavito blagajnicama u Konzumu. 

Ivica Todorić

bogatstvo

torbe

vesna todorić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter