treba li premijer strahovati od playboyeve zečice

Ne voli predrasude da je samo lijepa. Iz nekog razloga predstavljat će desničarsku populističku stranku, ne voli migrante, a sama je migrantica


Daniel Radman
15.10.2019.10:15
Ne voli predrasude da je samo lijepa. Iz nekog razloga predstavljat će desničarsku populističku stranku, ne voli migrante, a sama je migrantica
Profimedia

sažeto

Playboyeva zečlica ima 660.000 pratitelja na Instagramu. No, zadnji put je dobila svega 36 glasova


Daniel Radman
15.10.2019.10:15

U Kanadi se 21. listopada održavaju izbori uoči kojih se najčešće postavlja pitanje hoće li liberalni birači kazniti Justina Trudeaua zbog njegove nedavno otkrivene sklonosti bojenja lica u crno, tzv. 'blackfacea'. Kao i u svakoj državi, i ovdje ima kandidata koje mnogi nazivaju osebujnim.

Među njima posebnu pažnju privukla je Ania Krosinska, daleko poznatija kao Charlie Riina.

Pratitelji kao politički kapital

Profimedia

Poznata je, prije svega, kao playboyeva zečica. Za najpopularniji muški magazin se prvi put se obnažila 2011. godine, a to je poslije ponovila u više navrata. Prije tri godine proglašena je i za 'Playboy's International Playmate'.

Slavu ima i u influencerskim krugovima. Na Instagramu je slijedi 660.000 pratitelja koji bi trebali predstavljati njezin politički kapital.

No, Ania, ili Charlie, ne voli kad se spominje isključivo u kontekstu ljepote, inače je kao dijete bila ekstremno talentirana šahistica, a osim karijere modela ističe i da je aktivistica.

Migrantica koja ne voli migrante

Profimedia

I sve bi to bilo divno i plemenito da na izbore ne ide kao kandidat populističke desničarske stanke 'People's Party of Canada' (Narodna stranka Kanade) čiji predsjednik baš i ne simpatizira migrante. Naravno, to je njegovo pravo, ali u priči je zanimljivo da je i sama Ania – migrantica.

"Iz Poljske smo pobjegli u Njemačku, da bi u Kanadu stigla kao migrantica", otvoreno je rekla Ana koja je u Torontu studirala kriminalistiku i forenziku.

Trenutno se njezina stranka vrti oko tri posto podrške i malo je izgledno da će se Krosinska domoći parlamenta. Inače, ovo joj nije prvi izlet u politiku, i na zadnjim izborima kandidirala se za desnu opciju, Trillum Pary, i dobila tek 36 glasova.

izbori

Kanada

Ania Krosinska

Charlie Riina

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter